Király L. Norbert vadállattal kalandozott

Forrás: Facebook/Király L. Norbert -
kaland X-Faktor vadállat Király L. Norbert háziállat RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hatalmas kígyóval osztotta meg otthonát az X-Faktor egykori énekes, ám hamar rájött, nem való neki házivadállat.

Nem mindennapi állatot kapott ajándékba Király L. Norbi. A hüllőkaland azonban nem egészen úgy sikerült, ahogy azt a különc hangú énekes megálmodta – írj a Bors.

Forrás: Facebook/Király L. Norbert

„Both Zolitól kaptam ajándékba egy kígyót, amivel sajnos nem sikerült megbarátkoznom. Évek óta szerettem volna egy példányt, de rá kellett jönnöm, hogy nem jövünk ki valami jól egymással, ezért visszaadtam a gazdájának" – vallotta Norbi, aki csalódása után egyelőre nem vágyik újabb háziállatra.

Király L. Norbi döbbenetesen megváltozott

A Life.hu cikkében megnézheted az énekes új frizuráját. meg fogsz lepődni!
Ördög Nóra imádja a csajbulikathttp://www.life.hu/bulvar/20150604-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-imadja-a-csajbulikat-es-regen-kulfoldon-partibarokban-mulatott.htmlA TV2 műsorvezetője hatalmasakat bulizott barátnőivel, rendszeresek voltak náluk a csajos esték.TV + Bulvár--Börtönbe került az Irigy Hónaljmirigyhttp://www.life.hu/bulvar/20150601-az-irigy-honaljmirigy-egyuttes-bortonbe-kerult-a-klipforgatasuk-miatt.htmlEgy napra börtönbe vonultak az Irigy Hónaljmirigy tagjai – na, nem követtek el semmi rosszat, csak egy kisfilm forgatása miatt kerültek hűvösre.TV + Bulvár--Megható! Szandi és lánya egy lenyűgöző duettbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-szandi-enekesno-es-lanya-blanka-lenyugozo-duettben-enekelnek-egyutt.htmlIgazán inspiráló az a szeretet, ami abból a videóból árad, amelyben az énekesnő és Blanka együtt énekelnek. Szandi meghatódottságától pedig elolvadtunk.TV + Bulvár--Kulcsár Edina: "Énekléssel fogok foglalkozni"http://www.life.hu/bulvar/20150605-kulcsar-edina-amerikaban-jart-ahol-egy-honapon-at-musicalben-enekelt.htmlKulcsár Edina egy hónapot töltött Amerikában, ahová egy műsorvezetői castingra érkezett, majd egy musicelben találta magát. TV + Bulvár--Hajdú Péter Kasza Tibit ekézte a Facebookonhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-hajdu-peter-kasza-tibit-ekezte-facebookon.htmlHajdú Péter kisfiáról és Kasza Tibiről osztott meg egy képet, vicces címmel.TV + Bulvár--Hatalmasat zakózott a színpadon Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/bulvar/20150604-hatalmasat-zakozott-a-szinpadon-demcsak-zsuzsa.htmlA Mokka vendégei voltak a Miss Universe Hungary versenyzői és Vajna Tímea, aki elmondta, egy színpadot is felépítettek a lányoknak, hogy tudjanak gyakorolni. Demcsák Zsuzsa szerint a színpadi lépcső egy nő rémálma, és elmesélte, hogy egyszer ő is elesett talpig estélyiben. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.