Bérczesi Robi már felszippantotta egy lakás árát

Fotó: Bielik István/Origo -
Bérczesi Róbert kokain szelfi függőség lakás RTL Klub kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szelfi szereplője az RTL Klub hétfőn induló műsorában elmesélte, hogyan lett egy drogos rom és hogyan próbál szenvedélybetegségétől megszabadulni.

Bérczesi Róbert 20 éve zenész, és ezalatt a húsz év alatt, minden drogot kipróbált. 20 napja azonban józan és anyukája lakásából jelentkezett be, Komlóról.

„Minden reggel úgy ébredek fel, hogy rámszakad az ég. Mindez semmi ahhoz képest, mint amikor akkor keltem fel, amikor drogoztam, üvöltve toporzékolva" – majd arról mesélt a Szelfi szereplője, hogyan csúszott egyre lejjebb.

„20 napja, teljesen józan vagyok. Gyógyszerekkel kezdtem, azokra ittam, aztán jött az LSD, a fű, aztán a tompultságot kiegyensúlyozva pörgetőt, speedet kezdtem szívni. Aztán apám meghalt és rám szakadt egy kis örökség, akkor szoktam rá a kokainra és egy jó kis lakás árát felszippantottam az orromba" – mondta a zenész, aki nem is érti, hogyan maradt életben.

Fotó: Bielik István/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.