Vitray Tamás: "Olyan mértékben irtóznak tőlem a köztévénél, hogy arra ma már büszke vagyok"

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
X-Faktor interjú köztévé Rising Star Vitray Tamás riporter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás riporter arról beszélt, mi a véleménye a most futó műsorokról és milyen a viszonya a köztévével.

A Kossuth-díjas riporter, Vitray Tamás, ma már nagyon ritkán ad interjút. A Varnus Xavér Zeneszalon meghívásának azonban örömmel tett eleget. A hot! magazinban pedig olvasható a vele készült interjú, amiből most szemezgettünk.

Fotó: Origo

„Az X-Faktor, a Rising Star és hasonlók csodaszép díszletek között zajlanak. Az kevésbé zavar, ha előjön egy énekes, akinek nem túl jó a hangja, de az már fel tud idegesíteni, hogy a műsorvezetőnek kikiáltott fiatalember, a vonatkozó névmás használatát sem ismeri" – magyarázta Vitray Tamás, aki a köztévével való kapcsolatára is kitért.

„A Magyar televízió ahonnan 2009-ben elküldtek, megtette velem, hogy a legutóbbi olimpián levetített egy összeállítást, amiben összevissza vágva felhasználták az én korábbi filmjeimet, és valaki mással mondatták fel a szöveget. Olyan mértékben irtóznak tőlem a köztévénél, hogy arra ma már büszke vagyok" - mondta a riporterzseni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.