születésnapi koncert Budapest Park Péterfy Bori and Love Band interjú koncert Péterfy Bori magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péterfy Bori nemcsak énekes, hanem színésznő is, aki tévésorozatban és filmben is megmutatta már tehetségét. Most azonban énekesi karrierjének egyik nagy állomásához érkezett, ugyanis július 28-án ünnepli zenekarának születésnapját. A Péterfy Bori & Love Band most másfél évtizedes pályafutásuk megünneplésére készül a Budapest Parkban.

Ha szeretnél jegyet nyerni a Péterfy Bori & Love Band születésnapi koncertjére, kattints ide!

Mit kell tudni a születésnapi koncertről?

– Nagyon sok vendégünk lesz, akik az elmúlt években fontosak voltak nekünk. Ilyen Papp Szabi, Lovasi András, Tariska Szabolcs és Saiid, akivel van egy duettem. Bodor Áron, az Esti Kornél énekese is eljön, ami azért különleges, mert nemrég én voltam vendég náluk, a zenekaruk születésnapi koncertjén. Áront nagyon tehetséges énekesnek tartom. Egy olyan közös ünneplésre készülünk a Budapest Parkban, amelyen ott lesznek azok a rajongóink, akik végig velünk voltak az elmúlt 15 év alatt.

Gondoltad volna, hogy ez egy ilyen hosszan, 15 éven át tartó, szinte végig sikertörténet lesz?

– Persze! Mert nagyon jók vagyunk. (nevet)

Mit jelent számodra a zenekar?

– A zenekar a másik családom, a kapaszkodóm az életben. Elmondani sem lehet, milyen furcsa és elképesztő kötődés egy hosszú zenekari lét, és miken megy keresztül az ember. Hihetetlenül sok időt töltöttünk együtt a turnébuszban és mindenféle helyzetben. 15 év sok idő, de sokakkal ennél is régebb óta ismerjük egymást. És én, mint egyetlen nő a fiúk között... tényleg fantasztikus összetartó ereje van ennek a zenekarnak. Imádom a fiúkat és tűzbe mennék értük.

Forrás: Pandur-B.Norbert

Tudtok most előre tervezni?

– Az év végééig vannak már lekötött koncertjeink, sőt jövő évre is vannak tervek, de ez egy olyan szakma, amelyben kötelező tervezni, de senki sem tudja, mi fog történni. A színházak számára is körvonalazódik már az őszi műsorterv, viszont semmi garancia arra, hogy ki is tudnak nyitni. Most annyira rossz minden, akkora a bizonytalanság, hogy muszáj a túlélésre fókuszálni. Jelenleg a családom, a barátok és a születésnapi koncert tartja bennem a lelket, hogy együtt ünnepelhetünk majd a közönséggel.

Látod, hogy hol leszel majd egy újabb 15 év után? Milyen lesz az akkori Péterfy Bori?

– Ideális esetben abszolút látnám, hogy hol leszek és mit fogok csinálni, de most nem a jövőmért, hanem a jelenünkért aggódom. Ezt a mostani szörnyű időszakot sem tudta senki sem megjósolni, nincs ember, aki sejtené, hogy mi várhat még ránk.

– Szerintem senki sem számított arra, hogy a mi életünkben ilyen tragédiák, ilyen elképesztő fordulatok lesznek, és alapjaiban kérdőjeleződik meg egyes szakmák jelentősége. A koronavírus és a bezártság minket előadóművészeket is rosszul érintett, sokan feléltük a tartalékainkat, és amikor úgy tűnt, hogy rendeződhetnek a dolgok, akkor kitört a háború. Ennek beláthatatlan következményei lesznek. A mostani nem egy vidám időszak, de nyilván próbálunk túlélni, és kapaszkodunk a pozitív dolgokba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.