Müller Péter: A múltját örökösen fölhánytorgató ember kártékony önmagára és a környezetére

depreszios nő, ablak, eső
Africa Studio/Shutterstock - Africa Studio
heti útravaló life gondolatok negatív gondolkodás múlt Müller Péter
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

A múltját és bajait örökösen fölhánytorgató ember kártékony önmagára és egész környezetére. Erre mondják, hogy negatív a gondolkodása. Ajánlatos kerülni, mert fertőz.

szép szomorú nő, ablak, depresszió
A múltját és bajait örökösen fölhánytorgató ember kártékony önmagára és egész környezetére
Forrás: Maksim Toome/Shutterstock

Mindenkinek van baja. Volt, van, és bizonyára lesz, mert ez minden emberi élet velejárója. Aki ebbe beleragad, annak rossz lesz az energetikája, újabb bajokat idéz magára, és mások, merő önvédelemből, nem szívesen érintkeznek vele, mert sugárzása ártalmas. Vannak derűs öregek és sorsukat bölcsen fogadó, és betegségüket megértéssel hordozó betegek, akiknek lelke nem lehangolt, és jólesik velük beszélgetni. 

Müller Péter korábbi írásait itt olvashatod!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.