Tiszta anyja! Íme, az első hivatalos fotó Pink kislányáról

kép fotó kisbaba Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre az egész világ megpillanthatta Pink és férje első kisbabáját, a pár ugyanis bemutatta az első közös képüket a kicsivel.

www.people.com
www.people.com


"Hiányzik a whiskey" - Amióta szült, teljesen felfordult Pink életehttp://www.life.hu/anyaskodj/20110616-hianyzik-a-whiskey-amiota-szult-teljesen-felfordult-pink-elete.htmlGyerekkel a fesztiválokon - Pro és kontrahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110622-gyerekkel-a-fesztivalokon-pro-es-kontra.htmlMost már biztos! A gyereknyafogás a világ legidegesítőbb hangjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110621-most-mar-biztos-a-gyereknyafogas-a-vilag-legidegesitobb-hangja.htmlMiért sír a baba? - A babasírás típusai és jelentésükhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110620-miert-sir-a-baba-a-babasiras-tipusai-es-jelentesuk.htmlJól bírja a várandósságot a politikus fiatal felesége - Már három hónapos terheshttp://www.life.hu/anyaskodj/20110620-mar-harom-honapos-terhes-rogan-antal-felesege.htmlA lovaknak köszönheti a vak kisfiú, hogy tud olvasni - Így segítenek a gyógyulásban az állatokhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110617-allatterapia-igy-segitenek-a-gyogyulasban-az-allatok.htmlÍgy kezeld, ha hazudik a gyerek! - Hogy megmaradjon a bizalomhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110617-igy-kezeld-ha-hazudik-a-gyerek-hogy-megmaradjon-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.