Véletlenül csúszott be a baba! Első gyermekét várja a teltkarcsú, 29 éves modell

terhesség eljegyzés Wiz Khalifa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Rose és vőlegénye, Wiz Khalifa nem terveztek babát, de örülnek annak, hogy máris úton van hozzájuk a kicsi.

Amber tudja, hogy azonnali életmódváltás vár most rá, többek között mielőbb le kell szoknia a dohányzásról. Kanye West korábbi barátnője és vőlegénye, Wiz Khalifa egyben azt is tervezik, hogy összeházasodnak, bár nem szeretnék, hogy a nagy nap túl közel essen a januári szülés időpontjához.

AFP
AFP

Wiz, akinek igazi neve Cameron Jibril Thomaz, Twitter-oldalán jelentette be a lánykérést is: "Azt mondta, igen" - posztolta boldogan a sztár, miután megkérte barátnője kezét. Ugyanebben a pillanatban Amber egy lenyűgöző, ovális alakú gyémántgyűrűt töltött fel saját oldalára, alá pedig a következőket írta: "Én vagyok a legboldogabb nő a világon".

Kilenchónapos terhesen is jógázik Drew Barrymorehttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120829-drew-barrymore-kilenc-honapos-terhesen-is-jogazik.htmlNem titkolja tovább! Terhes az RTL Klub egykori műsorvezetője, Peller Mariannhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120810-terhes-peller-mariann-musorvezeto-az-rtl-klub-egykori-sztarja-a.htmlGyermeket akar szülni a nemrég eljegyzett fiatal színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120716-mindossze-19-eves-de-mar-gyereket-akar-miley-cyrus-liam.htmlGyereket akar a bájos színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120817-anne-hathaway-amerikai-szineszno-hazasodni-szeretne-es-gyereket-akar.htmlSzulák Andrea és párja kibékült egymással - Újabb gyereket terveznek?http://www.life.hu/tested-lelked/20120808-szulak-andrea-szineszno-es-parja-gabor-kibekult-egymassal-es-meg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.