Sztár lett a tolószékes malacka

állat malac LifeNight torzszülött gyerekkönyv gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki tanulhat egy-két dolgot ettől a kismalactól. Bemutatjuk az internet legújabb kedvencét, Chris P. Bacont.

A ma már hat hónapos Chris P. Bacon vidáman gurul újdonsült, speciális tolószékében. Nem volt azonban mindig így: a mókás kismalaccal torz lábai miatt a mamája nem foglalkozott, és szoptatni sem volt hajlandó. Chris így került mostani gazdájához, az állatorvos Len Lucerohoz. A pici most már "élettel telve, egészséges pulzusszámmal" éli napjait. Len készítette számára a speciális tolószéket, így Chris ma már gond nélkül el tud jutni bárhová, ahová szeretne. A kismalac mára igazi internetsztárrá nőtte ki magát, hála a gondos gazdi által feltöltött videóknak. Chris P. Bacon életéből hamarosan könyv is készül: gazdája nemrég írt alá egy szerződést, melyben a malacka inspiráló történetét dolgozzák fel 10 év alatti gyerekekhez szólóan.

Rostás Bianka
Rostás Bianka
Kövesd az SzJGer.hu oldalt!


Az SzJGer.hu-n kiválaszthatod az ofődet, megismerheted az új "osztálytársaidat", ellenőrizheted a házidat az oldalt segítő (valódi) tanárokkal, részt vehetsz a nyereményjátékokban, szaktanácsadóinkat bármilyen témában megkérdezheted és csatlakozhatsz kedvenc kludbjaidhoz is.


IRÁNY AZ SZJGER.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.