Elveszítheti a lányát Nkuya Sonja

Forrás: TV2 -
édesanya Nkuya Sonia harc lány Megasztár apa bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nkuya Sonia, a Megasztár 4. felfedezettje a bíróságon kénytelen harcolni kétéves kislányáért. A Londonban élő édesapa ugyanis a gyermek kiadatását kérte. 

Annabella Aphroditéért harcot indítottak a szülők, az apukának pedig jó esélye van arra, hogy a javára döntsenek, ugyanis a csöppség csak fizikailag él Budapesten, a magyar nyilvántartásban gyakorlatilag nem létezik – írja a Blikk.

Forrás: TV2

Az énekesnő, aki nemrég szépészeti beavatkozáson esett át, fél éve szökött haza vőlegényétől a kislányával, amikor a nagykövetségtől egyszeri beutazási engedélyt kapott. Az énekesnőnek az elmúlt hónapokban nem sikerült elérnie, hogy Annabellát Angliában bejelenthesse a budapesti lakásba, ugyanis a kislány papírjai Angliában maradtak.

Gyereket szült egy apáca - a Ferenc nevet adta a csecsemőnekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140120-gyereket-szult-egy-apaca-a-ferenc-nevet-adta-a-csecsemonek.htmlTitokban szült fiút az Igazából szerelem sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20140118-laura-linney-az-igazabol-szerelem-sztarja-titokban-szulte-meg-kisfiat.htmlBanksy a nappaliban! A graffitiművész beköltözikhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140102-banksy-mualkotasok-a-nappaliban.htmlMegint örökbe fogadna Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/anyaskodj/20140115-angelina-jolie-amerikai-szineszno-es-brad-pitt-amerikai-szinesz-etiopiabol-fogadna-orokbe-egy.htmlNe a Facebook mondja meg, mi a fontos nekedhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140114-ne-hagyd-hogy-a-facebook-mondja-meg-mi-a-fontos-neked.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.