Világsztárok, akik korábban hajléktalanok voltak

Forrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter -
hajléktalan Jim Carrey világsztár Sylvester Stallone Shania Twain Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a vörös szőnyegen végigsétáló hírességeket látod, nem gondolnád, hogy volt olyan időszak az életükben, amikor nemhogy ételre nem futotta nekik, de lakniuk sem volt hol. Pedig ismerünk néhány olyan világsztárt, aki mielőtt multimilliomossá vált, hajléktalan volt. Íme, néhány közülük.

Jim Carrey – becsült vagyona: 150 millió dollár

Jim Carrey kétségkívül az egyik legismertebb komikus világszerte. De Jim élete nem mindig volt fenékig tejfel: családja olyan szegény volt, hogy a házukat sem tudták fenntartani, így az elárverezésre került. A család ekkor egy lakóautóban volt kénytelen meghúzni magát. Amíg más gyerekek tanítás után bringáztak, játszottak a barátaikkal, addig a kis Jim portásként dolgozott, hogy anyagilag segíteni tudja szüleit. A maradék szabadidejében stand up előadásokra járt, ami később kifizetődőnek bizonyult: egyik alkalommal szerencséje volt és egy torontói előadás alkalmával berobbant a köztudatba. Sikere azóta is töretlen, a világ legnagyobb színészei között tartják számon.

Forrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter

Jennifer Lopez – becsült vagyona: 250 millió dollár

Jennifer Lopezt szintén nem kell senkinek sem bemutatnunk. A zeneipar egyik koronázatlan királynője azonban nem mindig élt olyan fényűző életet, mint manapság. Köztudott, hogy a táncosnak készülő lánynak akkor romlott meg a viszonya édesanyjával, amikor otthagyta az iskolát, és ehelyett egy tánciskolában töltötte az idejét. Édesanyja ki is tagadta otthonról emiatt, így J.Lo kénytelen volt egy táncstúdióban meghúzni magát éjszakánként. Egyetlen szerencséje az volt, hogy Janet Jackson felfigyelt a lány tehetségére, és hajléktalanná válása után nem sokkal J.Lo az akkor már világhírű énekesnő háttértáncosaként debütálhatott. Innen pedig már nem volt megállás: hamarosan szólóénekesi karrierbe kezdett és feltűnt jó néhány hollywoodi filmben is.

Forrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter

Sylvester Stallone – becsült vagyona: 275 millió dollár

Talán nem tudtad Stallone-ról, hogy akcióhős-karrierje igen nehezen indult be. Munka híján annyira eladósodott, hogy kilakoltatták a lakásából, így sokáig egy buszpályaudvaron élt, nem volt hová mennie. Kétségbeesésében felnőttfilm-forgatásokon vállalt szerepet, az ebből befolyó pénz pedig segített neki abban, hogy visszakapja régi életét. Ekkoriban fedezték fel színészként is: megkapta a Rocky című film főszerepét, ami a XX. század egyik ikonikus akciófilmjeként ismert.

Forrás: AFP/Getty Images/Steve Jennings

Shania Twain – becsült vagyona: 350 millió dollár

Ha Shania Twain neve elhangzik, rögtön a popzeneipar egyik csillaga jut eszünkbe. Pedig a kis Shania nagyon szegény családba született: a jéghideg kanadai teleket általában fűtés nélkül vészelték át, és gyakran ételre sem futotta a családi költségvetésből. Hovatovább egy időre kénytelen volt édesanyjával együtt egy hajléktalanszállóra költözni. Az előadóművészi karrierje bárokban kezdődött, ebből sikerült némi pénzre szert tennie. És akár egy tündérmesében: egy tehetős producer meglátta egyik műsorát, és attól a pillanattól kezdve nem volt gondja neki és a családjának a pénzre.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt
Sztárok, akik idén kimondják a boldogító igenthttp://www.life.hu/csalad/20140224-sztarok-akik-iden-kimondjak-a-boldogito-igent.htmlVannak olyan párok, akik ugyan még nem mondták ki egymásnak a boldogító igent, mégis egy egész világ várja a nagy bejelentést: idén összeházasodnak. Íme, a mi kedvenceink.Család--Világsztárok konfliktusai édesanyjukkalhttp://www.life.hu/csalad/20140224-vilagsztarok-konfliktusai-edesanyjukkal.htmlAz anya-lánya konfliktus bármelyik családban felütheti a fejét, akár a legapróbb nézeteltérés miatt is. Nincs ez máshogy a világsztárok esetében sem. Íme, a leghíresebbek. CsaládIlyen az élet egy víztoronybanhttp://www.life.hu/csalad/20140212-egy-belga-hazaspar-brusszeli-otthonaul-egy-viztornyot-valasztott-ami-hosszas-felujitas-utan-igazi.htmlMár tinédzserkorában is rajongott a víztornyokért. Patrick Mets felnőttként pedig már meg is engedhette magának, hogy megvásároljon és kedvére felújítson egyet. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.