Várkonyi Andrea terhesség TV2 kisbaba cáfolat arány képernyő Híradó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 csinos híradósát egy érzéki csalódás miatt sokan terhesnek látták. 

Nemrég váltott át a TV2 a 16:9-es képernyőarányra, ami sokakat megzavart, mert a megszokott arcok így sokkal teltebbnek látszanak. Várkonyi Andi szerencsére humorral kezelte a feltételezést, miszerint terhes és kisbabát vár.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nagyon 'szeretem' a 16:9-es képernyőarányt. Mióta a Tények is így megy, kb. 2 hetente kérdezi meg valaki, hogy terhes vagyok-e" - írta közösségi oldalán Andi, aki legutóbb egyébként Joshi Bharatnak azt nyilatkozta, párjával, Bochkor Gáborral nem vállalnak több gyereket.

12 szuper ötlet, amivel feldobhatod az unalmas falfelületekethttp://www.life.hu/csalad/20140228-12-szuper-otlet-amivel-feldobhatod-az-unalmas-falfeluleteket-kulonbozo-egyedi-es-otletes.htmlEgy szoba unalmas falfelületeit sokféleképpen feldobhatod - egy kis kreativitás csodákra képes. Megmutatjuk, hogy néhány egyszerű kiegészítővel és egy nagyszerű ötlettel milyen grandiózus hatást érhetsz el. Íme!CsaládOrigoEnergiatakarékos tippek – így spórolj!http://www.life.hu/csalad/20140303-energiatakarekos-tippek-igy-sporolj.htmlSpórolni szeretnél, de nem tudod, hogyan? Az energiatakarékosság világnapja alkalmából (március 6.) összegyűjtöttünk néhány hasznos és pénztárcát is kímélő tippet, amivel energiát takaríthatsz meg az otthonodban.Család--7 tipp, amivel becsalogathatod a tavaszt az otthonodbahttp://www.life.hu/csalad/20140227-7-tipp-amivel-becsalogathatod-a-tavaszt-az-otthonodba.htmlJól megválasztott kiegészítőkkel egy csapásra tavasz lesz a lakásodban! Csak figyeld meg: a vidám színek, a játékos motívumok azonnal feldobják a legunalmasabb szobát is. Próbáld ki te is!Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.