terhesség kisbaba világbajnok gyermek Erdei Zsolt apa bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok bokszoló kedvese, Réka kisbabát vár, így Zsolt hamarosan kétszeres apa lesz.

Erdei Zsolt szerelmével, Rékával több mint egy éve alkot egy párt és boldogságukat mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy nemrég össze is költöztek, a jelek szerint pedig a családalapítás sem váratott sokáig magára. Zsolt még nem osztotta meg a hírt a nyilvánossággal, de barátai és sporttársai körében, illetve kisfia, Viktor iskolájában már nyílt titok, hogy az ökölvívó ismét apai örömök elé néz – írja a Story magazin.

A lap kérdésére, hogy gratulálhatnak-e, Zsolt szűkszavúan annyit mondott: „Nem akarom sem megerősíteni, sem cáfolni a hírt". Pedig a kismama már túl van a kritikus 12. héten, amikor még babonából várnak az örömhír bejelentésével. Egy közeli ismerős szerint azonban az esküvőt még nem tervezi a pár.

Kedves fotóval köszöntötte fel Várkonyi Andi Bochkorthttp://www.life.hu/csalad/20140326-bochkor-gabort-varkonyi-andrea-felkoszontotte-az-otvenedik-szuletesnapjan.htmlA Facebookon is felköszöntötte férjét, Bochkor Gábort születésnapján Várkonyi Andrea. A TV2 műsorvezetője kedves családi fotót is posztolt a bejegyzéshez. Nem hiányozhatott a felvételről lányuk, Nóri sem.CsaládOrigo8 dolog, amit ne adj a kutyának!http://www.life.hu/csalad/20140312-8-dolog-amit-ne-adj-a-kutyanak.htmlNehéz ellenállni az ebédlőasztal mellett pislogó, könyörgő kutyaszemeknek és a nyüszítésnek, de néha igenis szigorúnak kell lenned önmagaddal és a házi kedvenccel szemben is – az ő érdekében. Család--Zámbó Krisztián apa lesz?http://www.life.hu/csalad/20140324-zambo-krisztian-az-x-faktor-egykori-megoszto-enekese-a-tv2-n-futo-edes-elet-szereploje-apa-lesz.htmlAz énekes szerint nem a legjobbkor jön a baba, mert inkább a karrierjére szeretne koncentrálni és nem a babázásra.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.