Kunovics Katinka szülés énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több, mint egy hete született meg Kunovics Katinka kislánya - az édesanya most meg is mutatta babáját  a közösségi oldalán. 

Katinkának nem volt könnyű a terhessége, hiszen párja egy óceánjáró hajón dolgozik, így az énekesnő sokat volt egyedül a babavárás alatt. Néhány napja azonban már nem magányos: vele van csodaszép kislánya is.

Forrás: Facebook/Kunovics Katalin

A Romantik egykori énekesnője nemrég mutatott is egy fotót a közösségi oldalán, ahol ő és gyönyörű kislánya láthatóak. A pici ennivalóan édes, mi is csak gratulálni tudunk hozzá!

Mesés helyet fedez fel Nánási Micihttp://www.life.hu/csalad/20140411-nanasi-pal-es-ordog-nora-kislanya-mici-egy-csodaszep-tonal.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál kislányát ezúttal egy álomszép tónál fotózta le édesapja. CsaládOrigoBabát vár Chelsea Clintonhttp://www.life.hu/csalad/20140418-bill-clinton-volt-amerikai-elnok-lanya-chelsea-clinton-elso-gyermeket-varja.htmlElső gyermekét várja a volt amerikai elnök lánya.Család--Fiút vár Mádai Vivienhttp://www.life.hu/csalad/20140418-az-m1-musorvezetoje-madai-vivien-fiut-var.htmlA terhességének huszadik hetében járó Mádai Vivien már tudja, kisfiút hord a szíve alatt.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.