György herceg találkozott a húsvéti nyúl ausztrál változatával

Forrás: AFP/David Gray -
húsvéti nyúl húsvét György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sydney állatkerjében találkozott egy - európai szemmel - nyúlszerű lénnyel György herceg. Ha láttál már cukiságot, akkor képzeletben emeld négyszetre, mert übercuki kép következik.

György herceg épp szüleivel vesz részt első hivatalos körútján. A nyolchónapos kisfiú először Új-Zélandon bűvölt el mindenkit (köztük a csajokat), most pedig Ausztráliában kalandozik: legújabb élményei közé tartozik, hogy találkozott a húsvéti nyúl ausztrál változatával, a közönséges erszényesnyúllal. Az állatot eredetileg Boynak hívták, de miután az állatkert vezetősége megtudta, hogy találkozni fog a herceggel, átkeresztelték a jószágot George-ra.

Forrás: AFP/David Gray

"Nagyon szerette volna megfogni a füleit" - nyilatkozta a sajtónak Katalin hercegnő. Vilmos herceg hozzátette, ha ez bekövetkezett volna, György sosem engedi el a nyulat. "Elég erősen tud kapaszkodni" - tette hozzá vicceskedve.

Komoly arccal búcsúzott a kis György herceg Új-Zélandtólhttp://www.life.hu/news/20140416-fotokon-gyorgy-herceg-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-bucsuja-uj-zelandtol.htmlKétség nem fér hozzá, hogy a királyi család legnagyobb sztárja György herceg, aki annak ellenére, hogy ellopta a show-t édesanyja elől, uralkodóhoz méltó komoly ábrázattal búcsúzott Új-Zélandtól.News--György herceg már csajozikhttp://www.life.hu/csalad/20140409-gyorgy-herceg-ujabb-fotoi-uj-zelandi-es-ausztraliai-utjarol-a-wellingtoni-kormanyepuletben.htmlA kis trónörökös még csak hétfőn érkezett meg Új-Zélandra szüleivel, máris királyi kötelességeit teljesíti – mint például 10 vele egykorú pajtásával játszik a wellingtoni kormányházban. Elbűvölő fotók.CsaládAFPKatalin hercegnő elbűvölte a pilótákat ishttp://www.life.hu/trend/20140419-katalin-hercegno-ragyogoan-szep-volt-brisbane-ben.htmlAz ausztrálokon kívül mi is elaléltunk a hercegnő ruhájától - háromhetes körútja során szerintünk ugyanis most volt a legcsinosabb. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.