családfakutatás kisfiú Harsányi Levente kislány FEM3 család titok Joshi Bharat Beszélgetések Joshi Bharattal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harsányi Levente Joshi Bharatnak elárulta, kedvesével szeretnének második gyereket, sőt lehet, hogy már meg is fogant.

Levi azt is bevallotta, nagyon vágyik arra, hogy legyen egy nő, akinek egy életen át ő a mindene, de erre az ő családjukban kicsi az esély.

Forrás:Just Creative/Gabor Monos

„A tegnap este után már azt mondom, lehet, hogy úton van, sosem lehet tudni" – vicceskedett Levi, aki Joshinak családi titkokat is elárult.

„Érdekes dolog, hogy édesapám még a halála előtt majdnem teljes egészében elkészítette a családfánkat. Ennek kapcsán kiderült, hogy több mint 100 éve nem volt a mi Harsányi vonalunkon lány, csak fiúk születtek" – magyarázta a műsorvezető a FEM3 Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorában.

A horror laboratóriuma: állatkísérletek egykori színhelyehttp://www.life.hu/csalad/20140428-az-anderlechti-allatorvosi-iskolat-a-horror-laboratoriumanak-is-nevezik-allatkiserletek-egykori.htmlAz anderlechti állatorvosi iskolát 1903-tól 1909-ig építették. 1910-től folyt itt oktatás, ám 1969-től az oktatást kísérletezéssel is fűszerezték. Végül 1990-ben az iskola elhagyta a romos épületet. Az épületek felújítása közben találtak rá a horror laboratóriumaként híressé vált helyiségre. Elhagyatott helyek című sorozatunk nyolcadik része következik, amelyben már megmutattuk többek között Hitler egykori kórházát, egy homokkal teli szellemvárost, egy elhagyott színházat, egy groteszk alakokkal teli vidámparkot és a csernobili katasztrófa színhelyét is. CsaládOrigoIlyen volt, ilyen lett: látványos lakásfelújítások képekbenhttp://www.life.hu/csalad/20140430-ilyen-volt-ilyen-lett-latvanyos-lakasfelujitasok-kepekben.htmlLakásfelújításra két esetben kerülhet sor: ha már hosszú évek óta élünk valahol, és már kicsit lelaktuk a szobákat vagy éppen ha új lakásba költözünk, amit saját ízlésünkre szeretnénk formálni. A lakásfelújítás minden esetben nagy körültekintést és sok-sok fantáziát igényel. Íme, néhány inspiráló példa.CsaládOrigoCuki sztárpuszi jóga közbenhttp://www.life.hu/csalad/20140502-hilaria-baldwin-jogazik-es-kozben-puszit-ad-a-kislanyanak.htmlHilaria Baldwin úton-útfélen megmutatja magát különböző jógapózokban. A legutóbbi fotó nagyon cukira sikeredett. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.