Elveszik kislányát az egykori megasztárostól

Forrás: Tv2 -
Nkuya Sonia kislány gyermek-elhelyezési per fellebezés Megasztár London másodfok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nkuya Sonia kétéves gyermekét jogerősen kiutasították az országból. Az énekesnő azonban harcol kislányáért.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Sonia kislánya Londonban látta meg a napvilágot, hiszen 2012-ben a lány a vőlegényével az angol fővárosba költözött. Később azonban megromlott a viszonyuk, az egykori megasztáros szabályszerűen hazamenekült gyermekével, amit a férfi mindenáron meg akart akadályozni, elvette a kicsi útlevelét is. Az énekesnő gyermek-elhelyezési pert, a külföldön szakácsként dolgozó apa pedig egy kiadatási eljárást indított. Első fokon ez utóbbit Sonia nyerte, aztán jött a váratlan jogerős végzés – írja a Bors.

Forrás: Tv2

„A gyermek-elhelyezési ügy perében a bíró közölte, megszünteti az eljárást. Az ok: időközben másodfokon úgy határozott a törvényszék egy hágai egyezményre hivatkozva, hogy a kislányomnak Angliában kell lennie" – mesélte Sonia a könnyeit nyelve a Frizbi felvételén, majd így folytatta: „Magyar állampolgár ő is, az apja is, én is, mégis 'kiutasítja' a magyar bíróság az országból. Nem az apának ítélték, csak arról döntöttek, Angliában kell lennie. De én nem tudok kimenni vele, itt van munkám, egzisztenciám, és a lányomnak itt van az otthona, az édesanyja, a nagymamája, mindenkije" – magyarázta a Megasztár 4. felfedezettje.

„Ha a határidőre nem juttatom el a gyermeket Angliába, lehetőségem van őt a volt párom ügyvédjénél letétbe helyezni. De hogy? Bezárják egy páncélszekrénybe a hivatalos eljárás idejére? Vagy megvárhatom a végrehajtót, aki magával viszi?" – mondta Sonia, akinek május 5-ig kellett volna átadnia Annabellát.

A „kiutasítás" miatt a Kúriához fordulnak felülvizsgálatért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.