Bejött a lombikprogram! Bővül a Sági család

Forrás: Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet -
lombikprogram terhesség TV2 Sági Szilárd lombikbébi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu is megírta, beültették és lefagyasztották Sági Szilárdék embrióit. Most úgy tűnik, a módszer máris bevált és bővül a család.
Forrás: Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet

Szilárd a lapnak azt is elmondta, hogy egyáltalán nem bánják, hogy megosztották az emberekkel a lombikprogramot, hiszen tudják, sokakat érint ez a probléma. "Kicsit úgy is érzem magam, mint a program nagykövete, mert nem szabad szégyellni, hogy nem sikerül a baba természetes úton, hanem kitartónak kell lenni, nem feladni" - nyilatkozta.

Korábban több magyar sztárról írtunk, hogy a lombikprogramot választva valósulhatott meg legnagyobb álmuk: gyermekük lett. Közéjük tartozik Ördög Nóra és Nánási Pál, akiknek első gyermeke, Mici fogant így. Béres Alexandra első és második gyermeke is lombikbébi. Alexandra a Life.hu-nak elmesélte, miért döntött másodszor is a hosszú és nem is egyszerű procedúra mellett. Megtermékenyítő központban foganhat Andy Vajna és Vajna Tímea első gyermeke is. A fiatal feleség már utána is nézett a lehetőségeknek.

Hova tegyük a gyereket a nyári szünetben?http://www.life.hu/csalad/20140528-nyari-sporttaborok-orszagszerte-nagy-mozgasigenyu-gyerekeknek.htmlItt a nyár, a felhőtlen kikapcsolódások ideje. A gyerekek öröme mellett azonban a szülők aggodalma is egyre nagyobb: hová tegyük a gyereket három hónapon keresztül, ahol jól érzi magát, és egyúttal felnőtt felügyelet alatt is lesz? Ahol fejlődik a személyisége, a kifejező képessége, miközben új dolgokat sajátít el? A megoldás a nyári táborokban rejlik, amik ugyan jelentős anyagi terhet rónak a szülőkre, de legalább biztonságban tudhatjuk a csemetéket.Család--Igen, ők Cindy Crawford gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20140609-foto-cindy-crawford-szupermodell-lanyarol-es-fiarol.htmlAhogy nőnek Cindy Crawford gyerekei, úgy vagyunk egyre biztosabbak benne, hogy mindketten örököltek szépséggéneket a mamájuktól. De vajon kire hasonlítanak?Család--Naponta mentenek életet – csupán szeretetből: fajtamentők bevetésenhttp://www.life.hu/csalad/20140603-naponta-mentenek-eletet-a-kutya-fajtamentok-csupan-szeretetbol.htmlA fajtamentők különböző kutyafajták megmentésére specializálódnak. Azért jöttek létre, hogy lehetőségeikhez mérten segítsenek minden olyan kutyafajtát, aki kóborol, tartása kimeríti az állatkínzás fogalmát, bármi okból feleslegessé vált, egészségesen, fiatalon el akarják altatni, állatmenhelyen él vagy gazdái életkörülményei megváltoztak és nem tudják tovább tartani a kutyájukat.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.