Nagyot nőtt Dombóvári Vanda tüneményes kisfia

Forrás: facebook/Teszári Nóri -
kisfiú Dombóvári Vanda RTL Klub Teszári Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teszári Nóra közösségi oldalán osztotta meg a képet, ahol Dombóvári Vandával és kisfiával, Gergővel pózolnak.

Nagyot nőtt Vanda kisfia, Gergő, mióta utoljára láthattuk. Nóra pedig elolvadt a kislegénytől, aki szülinapos édesanyjával látogatást tett az RTL Klub stúdiójában.

Forrás: facebook/Teszári Nóri

„Dombóvári Vanda kisfia, Gergő annyira cuki, hogy nem hiszem el!" – írta Nóra a kép mellé.

Félrelépett a párod? Így mentsd meg a házasságod!http://www.life.hu/csalad/20140610-ha-megcsaltak-es-gyereketek-is-van-erdemes-megmenteni-a-hazassagod-megmutatjuk-hogyan.htmlAmikor még nagyon fiatal az ember, könnyen mondja, hogy egy megcsalás azonnali szakításhoz vezet, nincs apelláta. Később viszont már kétszer is meggondolja, hogy kilépjen-e egy kapcsolatból. De mit tehetünk annak érdekében, hogy ne csaljanak meg? És mi a helyzet akkor, ha mindez egy többgyerekes családban történik?Család--1 éves lett Kim Kardashian lányahttp://www.life.hu/csalad/20140616-kim-kardashian-lanya-north-west-1-eves-lett.htmlA celebmami képmegosztó oldalán újságolta el a nagy eseményt követőivel. És még egy családi fotót is mellékelt kis családjáról.CsaládOrigoDrew Barrymore két sárkány anyjahttp://www.life.hu/csalad/20140613-drew-barrymore-szineszno-ket-gyermekevel-a-karjan-pozolt.htmlA világhírű színésznő büszke anyaként pózolt két cuki kislányával, Frenkie-vel és Olive-val.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.