Fenekestül felfordult életek - kisiskolások nagydumái

iskola iskolakezdés szerelem tanulás osztály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelem, munka, egészség - gondoltad volna, hogy ezek a kérdések foglalkoztatják leginkább a kisiskolásokat? Katz Dávid riporter elvegyült az iskolakezdők között. 

A XII. kerületi Virányos Általános Iskola elsős és második osztályos tanulóitól megtudtuk, hogy a szerelem az iskolában egészen más, mint az óvodában volt. De arra is fény derült, hogy az első két hét után máris van valami, amit jobban csinálnak a gyerekek, mint odahaza a szüleik.

Íme, a leendő orvosok, fazekasok, cukrászok, divatdiktátorok és vonatmérnökök. Cserfes, mindent tudó kisiskolások nagy dumái.

Becsöngetés, megfelelési kényszerek - Hogyan segítsük az iskolakezdést?http://www.life.hu/csalad/20140905-az-iskolakezdessel-egyutt-jaro-megfelelesi-kenyszerek-lekuzdeseben-a-szulo-is-segithet-a-gyereknek.htmlAz iskolakezdéssel járó változások megfelelő kezelése mind a gyerekek, mind a szülők együttes feladata. Hogyan tehetjük könnyebbé gyermekünknek az új helyzet pozitív megélését, vagy épp a nyári szünetből az őszi valóságba való visszatérést?Család--Kezdődik az iskola – íme, a legpraktikusabb tanulósarkokhttp://www.life.hu/csalad/20140618-iskolakezdesre-osszevalogattuk-a-legpraktikusabb-tanulosarkokat-szekeket-asztalokat-mutatunk.htmlAkár elsőbe megy a gyerek, akár már gimnazista, mindenkinek szüksége van egy praktikus tanulósarokra ahhoz, hogy megfelelő körülmények között tanulhasson egész évben.Család--Legyen mutatós, de kényelmes - A legdivatosabb iskolatáskák 2014 őszérehttp://www.life.hu/csalad/20140627-iskolataska-trend-2014-osz-igy-lesz-divatos-a-gyerek-a-suliban.htmlTény, hogy egy iskolás gyereknek inkább a küllem számít, mint az ergonómia egy iskolatáska kiválasztásakor. Ugyanakkor nem szabad megfeledkezünk arról sem, hogy a választott táska, amiben gyermekünk több kilogramm súlyú tanszert cipel majd, óvja a gerincét is. Íme, az idei ősz legmutatósabb és legkényelmesebb táskái.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.