Most akkor Kim Kardashian tényleg bevallotta, hogy terhes?!

Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard -
Kim Kardashian terhesség Kanye West megjegyzés öltözködés stílus várandósság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétes megjegyzést tett a celeblány, úgyhogy most mindenki lélegzetvisszafojtva várja a folytatást: jön az újabb baba?

Kim Kardashian állítólagos második terhessége tulajdonképpen azóta téma, amióta egy külföldi bulvárlap felhívta a nagyérdemű figyelmét a celebmami kerekebb (?) formáira.

Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard
Kim Kardashian nosztalgiacicikkel készül a halloweenrehttp://www.life.hu/trend/20141031-kim-kardashian-regi-jelmeze-halloween-buliba.htmlA sztárok imádják a halloweent, de azt még jobban, hogy Twitteren vagy Instagramon meg is mutathatják magukat a rajongóknak. Kim Kardashian már hangolódik, nem is akárhogyan! A celebmami a legszexisebb fotóit válogatta ki kedvcsinálóként.Trend--Magára hagyta kislányát Kim Kardashian?http://www.life.hu/csalad/20141006-kim-kardashiant-azzal-gyanusitottak-hogy-magara-hagyta-kislanyat-north-westet-a-parizsi-hotelban.htmlA valóságshow-sztár teljesen kiakadt a feltételezéseken, amelyek szerint majdnem a hotelben hagyta North Westet, amikor a repülőtérre indult.CsaládOrigoÍgy ünnepelte születésnapját a világ legszebb fenekű nője: Kim Kardashian ezúttal inkább a mellét mutatta meghttp://www.life.hu/trend/20141025-igy-unnepelte-szuletesnapjat-a-vilag-legszebb-feneku-noje-kim-kardashian-ezuttal-inkabb-a-mellet.htmlA valóságshow-sztár, Kim Kardashian Las Vegasban ünnepelte 34. születésnapját. Nem spórolt a dekoltázzsal.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.