Édesen kerekedik Katalin hercegnő pocakja

Forrás: AFP/Christopher Jones -
terhesség Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ideje nem láttuk hivatalos eseményen, most azonban, hogy túl van a terhessége első szakaszán, már láthatóan jobban fest Katalin hercegné. 

Katalin második gyermekét várja, és ahogy az előző terhességénél, most sem kerülte el őt a reggeli rosszullét. A hírek szerint Vilmos herceg felesége nem viselte jól a babavárás első időszakát, most azonban, a 15. hétben már nyoma sincs rosszullétnek. Katalin csak úgy ragyog, a pocakja is láthatóan kerekedik - még több fotót itt, a Daily Mail-en nézhetsz a hercegnéről.

Forrás: AFP/Christopher Jones

Reméljük, ismét gyakrabban láthatjuk majd Katalint, hiszen ő az egyik legstílusosabb kismama, mi pedig imádjuk nézni a babavárás alatti ruhaválasztásait.

Így lett stílushercegnő Katalinból

Anglia kedvence évek óta ott van a legcsinosabb hírességek listáján, ám ez nem volt mindig így. Itt korábban már megmutattuk, hogyan is divatozott Katalin, amikor még csak a barátnője volt Vilmos hercegnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.