Babát vár a legkékebb szemű színésznő, Zooey Deschanel

Forrás: AFP/Mark Davis -
terhesség Zooey Deschanel babavárás Emily Deschanel Dr. Csont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zooey Deschanel, a New Girl sztárja első gyermekével várandós. Gratulálunk!

Első gyermekét várja Zooey Deschanel és barátja, Jacob. A szépséges színésznő megerősítette a gólyahírt és így nyilatkozott a People magazinnak: „Jacob és én határtalanul boldogok vagyunk. Alig várjuk, hogy lássuk a kis apróságunkat" – áradozott.

Forrás: AFP/Mark Davis

Zooey egyébként 2014 közepe óta randizik producer barátjával, Jacob Pechenikkel.

Testvére, Emily, aki az idehaza is népszerű Dr. Csont című sorozat sztárja, egyébként szintén várandós. Ő már a második gyermekét hordja a szíve alatt.

Hogyan sminkeljek, ha kék a szemem?

Genetikai mutáció miatt alakult ki és terjedt el a kék szem - állította néhány éve egy dán kutatócsoport. Ma a Föld lakói közül minden tizedik ember kék szemű. Két egyforma kéket viszont nagyon nehéz találni, hiszen a szürkétől a türkizig nagyon széles az árnyalatok palettája. Legyen szó bármilyen árnyalatról, van néhány sminkes fogás, amivel ezt a gyönyörű szemszínt még inkább kiemelheted. A Life.hu korábbi tippjeiért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.