Facebookján nosztalgiázik Szandi - 15 éves lett a lánya, Blanka

Forrás: Facebook/Szandi hivatalos oldala -
Bogdán Csaba Facebook Szandi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy rohan az idő! A nyilvánosság előtt felnőtt, egykori svájci sapkás tini Szandinak már a lánya is lassan érett nővé válik. A büszke anyuka egy cuki babafotóval is felköszöntötte Blankát. 

"15 évvel ezelőtt ilyenkor izgalommal teli boldogság töltötte el a szívünket. Hajnali 4 óra 5 perckor 1640 grammal világra jött a mi aranyos kicsi lányunk, Blanka. Pici a bors, de erős! - mondták a nővérkék, hogy megnyugtassanak, a kislányunk egészséges. Blanka mára csodás tinilánnyá érett. Kicsikém! Isten éltessen sokáig 15. születésnapodon! Legyen nagyon boldog az életed! Édesanyád" - ezekkel a szavakkal köszöntötte a lányát az énekesnő.

Forrás: Facebook/Szandi hivatalos oldala

Retróképpel ünnepelte a házassági évfordulót is

Szandi és férje, Bogdán Csaba júniusban ünnepelték a 15. házassági évfordulójukat. Az énekesnő akkor esküvői fotóval emlékezett meg a nagy napról. Szandiék ma már mosolyogva gondolnak vissza kapcsolatuk kezdetére, amikor a szárnyait bontogató fiatal énekesnőt még tiltották szerelmétől, Csabától. A szerelem azonban mindent legyőzött és ma már három csodás gyermek szülei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.