Pécsi Ildikó: „Elmennék az unokám mellett az utcán"

láthatás unoka válás Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő életében hatalmas szomorúságot jelent, hogy három éve nem láthatta unokáját, a kis Csabikát, aki azóta hatalmasat nőt, ezért Pécsi Ildikó fél, már meg sem ismerné a fiút.

Amióta tart Pécsi Ildikó fia, Csaba és volt felesége Pártos Csilla válása, a színésznő nem látta unokáját, aki azóta akkorát nőt, hogy a nagymamája attól tart, már meg sem ismerné – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A napokban egy közös ismerősöm látta az utcán a kis Csabát, és elképedve mesélte, hogy alig ismerte fel. Ettől én is félek. Interneten küldött egy képet. Fájdalmas és szomorú, de be kellett lássam, hogy elmennék mellette az utcán. Valószínűleg nem ismerném fel. A 14 éves kisiskolásból felnőtt fiatalember lett" – mesélte a könnyeivel küszködve Ildikó, majd hozzátette: „Májusban leszek hetvenöt éves. Ha megérem. Bízom benne, hogy megérem, és akkor még annyi minden történhet" – mondta reményteli hangon a színésznő.

Ilyen lesz a királyi csemete: megvan az első fotó Katalin kisbabájáról! http://www.life.hu/csalad/20150330-katalin-hercegne-kisbabajarol-megmutattak-az-elso-fotot-es-azt-is-megrebesgettek-hogy-lany-lesz.html Néhány hetet még várni kell arra, hogy Katalin hercegnő és Vilmos herceg második kisbabája megszülessen, az első fotó azonban máris megjelent róla: egy 3D-s ultrahang felvétel. Család -- Nem telik könnyen Polgár Kriszta terhessége http://www.life.hu/csalad/20150330-rettegesben-telik-polgar-kriszta-egykori-szepsegkiralyno-terhessege.html Az egykori szépségkirálynőnek több problémával is meg kell küzdenie második terhessége alatt. Polgár Kriszta őszintén vallott arról, jelenleg milyen nehézséggel kell szembenéznie. Család -- Íme az első fotó Nádai Anikó lányáról http://www.life.hu/csalad/20150330-nadai-aniko-az-rtl-klub-valovilag-es-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-megmutatta-elso-gyermekenek.html Szépen gömbölyödik a várandós Nádai Anikó pocakja, aki ezúttal a kislánya első fotójával lepte meg rajongóit. Család RTLKLUB Így lett ember a Földön - elképesztő videó öt percben http://www.life.hu/csalad/20150327-a-kisdumasok-a-dinoszauruszokrol-a-fold-keletkezeserol-az-osemberekrol-beszelnek.html Vannak még dinoszauruszok? Hogyan haltak ki az őslények? Hogyan lett ember a földön? Hogy néztek ki az ősemberek? A Kisdumások elképesztő gondolatai... Család Thinkstock Megszületett Gombos Edina kisfia http://www.life.hu/csalad/20150330-megszuletett-gombos-edina-kisfia.html Az Aktív műsorvezetője immár kétgyermekes édesanya. Család -- De mégis ki az az Angelina Pitt? http://www.life.hu/csalad/20150330-angelina-jolie-lehet-hogy-felvette-ferje-brad-pitt-nevet.html Angelina Jolie lehet, hogy már nem is Jolie, hanem Angelina Pitt. Múlt héten legalábbis kétszer is így hívta magát. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.