Gombos Edina megmutatta kisfiát

Forrás: www.konnyebbszules.hu -
fotó TV2 kisfiú császármetszés Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina a TV2 Aktív adásában, mesélt kisfiáról és egy fotót is mutatott a csöppségről.

Nem volt problémamentesnek mondható Gombos Edina második terhessége. A TV2 műsorvezetője, aki múlt héten adott életet a legnagyobb titokban kisfiának, veseköve miatt vesekatétert kapott, így töltötte várandóssága utolsó heteit, Matteot pedig császármetszéssel hozta világra. A kis csöppségről készült első fotót, a videóban nézheted meg.

„Boldogság a köbön, öt napja született meg Matteo és hihetetlen, hogy még mindig azt érzem, mintha ott lenne a pocakomba, pedig itt van mellettem, felfoghatatlan örömöt érzek" – mondta Edina.

Szépen cseperednek a sztárcsemetékhttp://www.life.hu/csalad/20150331-szepen-cseperednek-a-sztarcsemetek-hujber-feri-kislanya-fesus-nelly-kislanya-es-majka-kisfia-is.htmlRohan az idő! Megmutatjuk, mekkorát nőttek Hujber Feri gyermekei, milyen cuki kislány Fésűs Nelly csöppsége és Majka kisfia miben ütött az édesapjára.Család--Pécsi Ildikó: „Elmennék az unokám mellett az utcán"http://www.life.hu/csalad/20150331-pecsi-ildiko-szineszno-fia-valasa-miatt-harom-eve-nem-latta-unokajat-aki-mellett-mar-elmenne-az.htmlA színésznő életében hatalmas szomorúságot jelent, hogy három éve nem láthatta unokáját, a kis Csabikát, aki azóta hatalmasat nőt, ezért Pécsi Ildikó fél, már meg sem ismerné a fiút.Család--Ilyen lesz a királyi csemete: megvan az első fotó Katalin kisbabájáról!http://www.life.hu/csalad/20150330-katalin-hercegne-kisbabajarol-megmutattak-az-elso-fotot-es-azt-is-megrebesgettek-hogy-lany-lesz.htmlNéhány hetet még várni kell arra, hogy Katalin hercegnő és Vilmos herceg második kisbabája megszülessen, az első fotó azonban máris megjelent róla: egy 3D-s ultrahang felvétel.Család--Császárral született Gombos Edina második kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150401-gombos-edina-csaszarmetszessel-szulte-meg-masodik-kisbabajat.htmlÚszik a boldogságban a műsorvezető és férje, Alberto: hosszú, aggodalommal töltött várakozás után jött világra a sztárpár második gyermeke.CsaládOrigoBabával a karjaiban fotózkodott Joe Manganiello, a világ pedig elolvadthttp://www.life.hu/csalad/20150331-joe-manganiello-unokahugaval-a-karjaiban-fenykepezkedett-a-vilag-pedig-elolvadt.htmlEgy újszülött kislány a világ legjobb testű férfisztárjával, és máris szebbnek látjuk a világot. Ennél jobb ma már nem lesz.CsaládOrigoÍme az első fotó Nádai Anikó lányárólhttp://www.life.hu/csalad/20150330-nadai-aniko-az-rtl-klub-valovilag-es-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-megmutatta-elso-gyermekenek.htmlSzépen gömbölyödik a várandós Nádai Anikó pocakja, aki ezúttal a kislánya első fotójával lepte meg rajongóit.CsaládRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.