Robert Downey Jr.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezidáig senki sem láthatta a családon kívül Robert Downey Jr. kislányát, de most végre megmutatta a nagyvilágnak.

Gyönyörű kislány az öthónapos Avril. Robert Downey Junior David Letterman műsorában a Letterman Show-ban mutott képeket a kislányról először.

Ő a színésznek és párjának második gyereke.

Ebből a videóóból megláthatod a kis Avrilt:

Cuki fotókkal népszerűsíti a családalapítást egy leszbikus párhttp://www.life.hu/csalad/20150423-leszbikus-par-csaladot-alapit.htmlMelanie és Vanessa régóta vágytak egy gyerekre, mindketten szerettek volna anyák lenni. Ez leszbikus párként nem egyszerű, de beteljesült mindkettőjük álma: egy év különbséggel szültek. Család--Sinead O'Connor: "Várom a nagymamaságot"http://www.life.hu/csalad/20150423-sinead-o-connor-felig-ferfinek-erzem-magam.htmlSinead O'Connor kedd este teltházas koncertet adott Budapesten, majd smink nélkül állt az őt váró újságírók elé. Elárulta, idén nagymama lesz! CsaládAFPNem lehet harmadik gyereke Csisztu Zsuzsánakhttp://www.life.hu/csalad/20150423-csisztu-zsuzsanak-mar-nem-lehet-harmadik-gyereke.htmlCsisztu Zsuzsának két fia van: Krisztián és Adrián. Régóta arról ábrándozik, milyen jó lenne egy kislány a fiai mellé. Család--De cuki! Anyukájával rappelt Kanye Westhttp://www.life.hu/csalad/20150409-kanye-west-anyukajaval-rappelt-otthon.htmlElég sok jelzővel illettük már Kanye Westet, de a cuki nem volt köztük. Egészen idáig. Előkerült ugyanis egy olyan felvétel a rapperről, melyen anyukájával rappel. CsaládAFPMit érezhet György herceg, ha megérkezik a kistesó?http://www.life.hu/csalad/20150407-tippek-katalin-hercegnonek-masodik-gyereke-szuletesehez.htmlMikor Katalin hercegnő és Vilmos herceg Új-Zélandon gyerekek közé vitte a kis Györgyöt, mindenki nagyon elcsodálkozott, mennyire vadul viselkedett az egyébként szupercuki trónörökös. Mi lesz, ha megérkezik a kistesó?Család--De mégis ki az az Angelina Pitt? http://www.life.hu/csalad/20150330-angelina-jolie-lehet-hogy-felvette-ferje-brad-pitt-nevet.htmlAngelina Jolie lehet, hogy már nem is Jolie, hanem Angelina Pitt. Múlt héten legalábbis kétszer is így hívta magát. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.