"Anya kisebb méretű nadrágot hordott mint én" - Demi Moore árnyékában élnek lányai

Forrás: AFP/Kevin Winter -
tinédzser Rumer Willis Demi Moore híres magyarok kapcsolat önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rumer Willis, Demi Moore és Bruce Willis legnagyobb lánya egy interjúban vallott arról, hogy milyen volt a híres szülők árnyékában felnőni.

A legidősebb Willis-lánnyal a US Weekly készített interjút. A 26 éves lány sokat mesélt szüleiről, de különösen anyukájával való kapcsolatáról. „Mindig anyához mértem magam, úgy éreztem, soha nem leszek olyan mint ő" – mesélte a lány. Demi Moore valóban nagy sztár volt, híres filmekben játszott és megkapta a legjobb pasikat. „Más kalibernek láttam magunkat. Ehhez az olyan apróságok is hozzájárultak, hogy anya kisebb méretű nadrágot hordott mint én. Ez tinédzserként elég nehéz volt."

Forrás: AFP/Kevin Winter

Rumer Willis mostanában az amerikai Dancing with the stars című műsorban szerepelt, és imádták az emberek. Ez remélhetőleg az önbizalmát is megnövelte. Az egyik adáson egyébként az egész család ott volt, és egy emberként drukkoltak neki.

Néhány infó a Willis-lányokról

Főhet a feje Bruce Willisnek: lányai hol bugyijukat villantják meg, hol totál meztelenül pózolnak egy fürdőkádban. A világsztár másik nagylánya, Scout például pucér és nagyon is aktív tiltakozója volt az Instagram meztelenkedést kizáró szabályának.

Orlando Bloom kalapban hódít http://www.life.hu/trend/20150429-orlando-bloom-szinesz-kalapban-setalgatott-new-yorkban.html A New York-i Sohoban sétálgatott kedden a Gyűrűk Ura sármos tündéje. A színésznek annyira jól áll ez a lazán elegáns outfit, hogy legszívesebben rávetődnénk. Trend -- Kelly Osbourne mosolya ijesztőre sikerült http://www.life.hu/trend/20150428-kelly-osbourne-nagyon-boldog-volt-az-american-image-awards-galan.html A celebnő New York-ban jelent meg egy divateseményen, ahol a legfontosabb kiegészítője a mosolya volt. Trend -- Lesd el Rita Ora stílustrükkjeit! 5 dolog, amit tanulhatsz tőle http://www.life.hu/trend/20150407-lesd-el-rita-ora-stilus-trukkjeit-5-dolog-amit-tanulhatsz-tole.html Semmi kétség, Rita Ora stílusikon, aki minden egyes alkalommal újabb és újabb oldalát mutatja meg, legyen szó hétköznapi szettekről, sminkekről vagy vörös szőnyeges kreációkról. Lesd el a trükkjeit! Trend -- Üdv neked, térdnadrág - a culottes 2015 hatalmas slágere http://www.life.hu/trend/20150427-divat-es-trend-2015-ben-divat-a-culottes-terdnadrag-igy-erdemes-felvenni.html Nem tartozik a klasszikus alapdarabok közé, ám ha színesíteni szeretnéd a tavaszi-nyári ruhatárad, szerezz be egy-két culottes-ot. A térd alá érő, bő nadrág ugyanis 2015 egyik slágerdarabja. De vigyázz, nem mindegy, hogyan viseled! Trend -- Mindenkit lekörözött Michelle Obama – Nézd meg, milyen gyönyörű volt a first lady! http://www.life.hu/trend/20150429-michelle-obama-gyonyoru-lila-szinu-estelyi-ruhaban-vett-reszt-a-feher-haz-kedd-esti-diszvacsorajan.html Üde színfoltja volt Amerika első számú asszonya a Fehér Ház kedd esti állami díszvacsorájának. Trend -- Így monokinizik Iszak Eszti - Videó http://www.life.hu/trend/20150428-igy-monokinizik-iszak-eszti.html Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere elkísérte Iszak Esztit fürdőruhát válogatni. Trend Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.