Bruce Jenner: „Semmi nem volt olyan nehéz, mint a nemi identitásomról vallani a gyerekeimnek"

Forrás: Northfoto -
operáció Bruce Jenner őszinteség nemi identitás kim kardashian vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian-Jenner család feje, aki felvállalta nemi identitását, és nővé operáltatta magát, soha nem félt annyira, mint amikor őszintén kellett beszélnie a családjával.

A Kardashian valóságshow legújabb adásának promója nagyon drámaira sikerült. A show új részében ugyanis arról lesz szó, hogyan vállalta fel családja előtt Bruce Jenner: nőként szeretné folytatni az életét.

„Soha nem rettegtem annyira, mint amikor őszintén kellett beszélnem erről a gyerekeimmel" – mondta Bruce. „Nem akartam, hogy úgy érezzék: eltűnik az apjuk. Igazából ugyanaz az ember maradok, és mindig a gyerekeim mellett leszek" – folytatta.

Forrás: Northfoto

A vallomás után egyébként Kim Kardashian volt az egyetlen aki teljes vállszélességgel állt ki mostohaapja mellett. Ő a kezdetektől támogatta, a többieknek több idő kellett megemészteni a hírt.

Bruce Jenner: „Nő vagyok”

Könnyek közt adta legutolsó interjúját férfiként Kim Kardashian mostohaapja, aki eldöntötte: 65 évesen nővé operáltatja magát. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Így drukkol 4 éves kisfia baseballmeccsén Orlando Bloomhttp://www.life.hu/csalad/20150504-orlando-bloom-szinesz-a-kisfia-baseballmeccsen-szurkolt.htmlA sármos színész Miranda Kerrel közös kisfiúkkal baseballozott szombaton, és nagyon édesek voltak együtt.Család--Gyereknevelés munka mellett? Íme, 5 hasznos tipp az időbeosztáshozhttp://www.life.hu/csalad/20150429-igy-neveld-a-gyerkocodet-munka-mellett-5-hasznos-tipp-az-idobeosztashoz.htmlLelkiismeret-furdalás – ez a leggyakoribb érzés, amit a dolgozó anyák megélnek minden áldott nap. Hiszen a munka és a ház körüli teendők mellett nehéz időt szakítani arra, hogy értékes és tartalmas időt töltsünk gyermekünkkel. A helyzet azonban nem menthetetlen, íme öt tipp, amely könnyebbé teheti a munka melletti gyereknevelést, mégpedig úgy, hogy segít a hatékony időbeosztásban.Család--Hét hónapos terhes Nádai Anikó - Rettenetesen fél a szüléstőlhttp://www.life.hu/csalad/20150508-het-honapos-terhes-nadai-aniko-rettenetesen-fel-a-szulestol.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője az RTL Klub reggeli műsorában mesélt várandóssága napjairól. CsaládOrigoMindenhová követik a fotósok Katalin hercegnőt és Charlotte-ot - Vilmos felszólította a sajtót, ne khttp://www.life.hu/csalad/20150507-mindenhova-kovetik-a-fotosok-katalin-hercegnot-es-charlotte-ot-vilmos-felszolitotta-a-sajtot-ne.htmlKözleményt aott ki a Kensington-palota. A királyi család azt kéri, a sajtó munkatársai tartsák tiszteletben privát szférájukat és ne készítsenek lesifotókat róluk. Család--Istenes Bence gyerekre vágyikhttp://www.life.hu/csalad/20150507-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-gyerekre-vagyik-de-kedvese-csobot-adel-enekesno-meg-nem-all.htmlAz RTL Klub műsorvezetője nem tagadja, szívesen kipróbálná már magát apaszerepben.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huÖrdög Nóra pszichológushoz fordulthttp://www.life.hu/csalad/20150507-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-pszichologushoz-fordult-gyermekei-miatt-kert-tanacsot.htmlA műsorvezető a gyermekei miatt kért tanácsot pszichológus barátnőjétől.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.