A Fehér Ház segítségét kéri Kelly Rutherford, hogy viszontláthassa gyermekeit

Forrás: AFP/Jemal Countess -
válókereset Amerikai Egyesült Államok válás petíció A pletykafészek Fehér Ház Kelly Rutherford válóper Európa gyermekelhelyezés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pletykafészek című sorozat sztárja 100 ezer aláírást tartalmazó petíciót nyújtott be a Fehér Háznak, hogy visszakaphassa két gyermekét.

Kelly Rutherford válási procedúrája immár 6 éve kezdődött: ekkor adták be a válókeresetet német származású üzletember férjével, Daniel Giersch-sel.

Forrás: AFP/Jemal Countess

Ekkor az egykori házaspárnak megosztott gyermekfelügyeleti jogot ítélt a bíróság, ám pár évvel később A pletykafészek színésznője ügyvédjén keresztül megtámadta a férfit, akit ennek következtében kitiltottak az Egyesült Államokból, ebből kifolyólag pedig a most 9 fiának és 7 éves lányának láthatásának jogától is megfosztották.

Giersch nem hagyta annyiban a dolgot: pert indított, amelyet meg is nyert, így a két csöppség Európába került édesapjukhoz. Kelly azonban nem adta fel: a napokban nyújtotta be azt az ilyenkor szükséges 100 ezer aláírást tartalmazó petíciót az amerikai Fehér Háznak, amelyben arra kéri az illetékeseket, segítsenek neki visszaszereznie gyermekeit.

A beadványt olyan sztárok írtak alá és népszerűsítettek közösségi oldalaikon, mint kollégája, a szintén „pletykafészkes" Ed Westwick, Kim Kardashian, Marcia Cross, Selma Blair és Cindy Crawford.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.