gyermekek megölése Görög Zita cukiság iskola egyéniség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita megmutatta két tündéri gyermekét. Milán második osztályos, Lotti pedig nemrég fejezte be az iskolai előkészítőt.

Görög Zita elsősorban a tanárok alapján választott iskolát gyermekei számára. „Emlékszem, amikor én kezdtem az iskolát, egy szülővárosomban kísérleti jelleggel induló zenei tagozatra írattak be a szüleim. Az első tanítóm, Lujzika néni lelkesedése és játékossága a mai napig elkísér. A gyerekek iskolakezdésénél ezért valójában tanítót választottunk, nem iskolát. Milus Éva nénije a tananyag átadása közben projektort és interaktív tollat is alkalmaz, mert így játékosabban lehet elsajátítani a betűket és a számokat" – mondta el Zita, akinek kislánya nemrég fejezte be az iskolai előkészítőt.

Milán és Lotti Forrás: redlemon

„Lotti szeptemberben kezd majd a suliban, már nagyon várja, hogy végre iskolás nagylány lehessen. A gyerekeim mindketten nagyon érdeklődőek és elevenek, bár Lotti és Milán két teljesen különböző egyéniség. A lányom igazi kis felfedező, aki mindent kipróbál, a fiam pedig bármilyen helyzetet megold a találékonyságával és humorával" – nevetett a Trendmánia csinos műsorvezetője.

Görög Zitáéknál a gyerekek az óvoda és az iskola mellett leginkább személyes élményeikből és olykor kedvenc rajzfilmsorozataikból is tanulnak. „A gyerekeim mindketten nagy gyűjtögetők, Milus botkollekciókkal tér hazai az erdei túrákról, Lotti pedig bodobács bogár farmokat hoz létre. Bár nálunk a tv nézés korlátozott szabadidős tevékenység, Dóra és a piros csizmás Diego nélkül nem telhet el hét, „nekik" köszönhető, hogy a fiam megszerette az angol nyelvet. A kislányomnak az iskolára felkészítő rajzfilmsorozatok közül az Umizoomi a legnagyobb kedvence. Ezek a fejlesztő mesék igazán kreatívan hatnak a gyerkőceimre, és bevallom, időnként én magam is lopok ötleteket belőlük, amikor Milusnak épp nincs kedve megírni a hétvégi háziját" – árulta el Zita.

Zwack Izabella: „Az Unicum receptjét csak a család tudja"http://www.life.hu/csalad/20150528-zwack-izabella-a-zwack-unicum-birodalom-orokosevel-az-unicum-receptjerol-es-a-csaladi-vallalkozasrol.htmlAz Unicum egy olyan világmárka, amelyre nemcsak a Zwack család, hanem Magyarország is büszke lehet. Zwack Izabellával a titkos recept történetéről, a családi vállalkozásról és az édesapjáról beszélgettem.Család--Olvadni való fotó: Nádai Anikó cuki pocokká változotthttp://www.life.hu/csalad/20150528-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-terhesen-cuki-pocokka-valtozott.htmlKerekded kismama lett az Éjjel-Nappal Budapest sztárja. Anikó a közösségi oldalán mutatta meg, milyen egy leendő boldog anyuka, aki nem dacol a kilókkal.Család--Így alszik szerelmével Caramelhttp://www.life.hu/csalad/20150527-caramel-megasztar-gyoztes-enekes-cukin-egyutt-aludt-kislanyaval-sophieval.htmlCuki, összebújós fotót posztolt a Megasztár győztese – ez aztán a szívet melengető családi fotó.Család--Ha egy ötvenes asszony és egy huszonéves fiú találkozik - Házasság extrém korkülönbséggelhttp://www.life.hu/csalad/20150528-mukodhet-e-egy-hazassag-nagy-korkulonseggel.htmlKözépkorú nő megosztaná. Hasonlóan kezdődhetett az a hirdetés is, amelyet egy 48 éves asszony, Yet Wha, a ToyBoyWarehouse.com nevezetű - kimondottan idősebb hölgyek és fiatalabb férfiak számára létrehozott - társkeresőoldalon tett közzé. A keresése sikerrel zárult, megismerkedett ugyanis a 28 éves Jamesszel, akivel azóta is harmonikus kapcsolatban élnek. Házasság, gyerekek, boldog élet, míg meg nem halnak? Működhet egy kapcsolat ekkora korkülönbséggel? CsaládOrigoCsászáros anyukák, ne sírjatok! http://www.life.hu/csalad/20150528-hadas-kriszta-jegyzete-a-csaszaros-szulesrol.htmlA fészekrakó ösztöntől mániákusan hajtott kismamaként, amikor a lakásban hónapokig bútorokat tologatunk, tervezünk és beszerzünk. Amikor nagy hassal fáradhatatlanul rójuk az áruházakat, hogy a legkedvezményesebb, de mégis legpraktikusabb, legjobb holmikat szerezzük be, amikor már összeszerelve áll a pelenkázó és a babaágy, a nagytöbbségünk azt álmodja, hogy a szülés egy szép, gumilabdán lágyan rugózó, a szenvedéseket szelíd madonnaként megélő rituálé lesz. Aztán sokaknál jön a hidegzuhany. CsaládOrigoDamu Roland újabb vallomása: "Anyám vasalózsinórral akart felakasztani"http://www.life.hu/csalad/20150528-damu-roland-ujabb-vallomasa.htmlDamu Roland önéletrajzi könyvében igencsak durva stílusban meséli el eddigi életét. Egy televíziós interjúban is elárult egy nagyon durva részletet az anyjával való kapcsolatáról.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.