Nagyon cuki! Olivia Wilde kisfia a kutyájukon pihen!

Forrás: Instagram/ Olivia Wilde -
kutya édes Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő tündéri fotót posztolt kisfiáról, ahogyan a család kutyusán pihenget.

Olivia Wilde, akinek nemrég lett egy éves a kisfia, nagyon édes fotót tett fel Instagram oldalára. Úgy látszik, a család kutyusa már hozzászokott a pici jelenlétéhez, mert simán tűri, hogy hegyet mászik rajta a kisfiú. Tündériek együtt!

Forrás: Instagram/ Olivia Wilde

Örömében vőlegénye nyakába ugrot Olivia Wilde

Olivia Wilde és párja, Jason Sudeikis mindig szakít időt arra, hogy kettesben szervezzenek programokat. Ezúttal egy kosármeccsen fotózták le őket, ahol nagyon lelkesen drukkoltak. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Megható képet posztolt kislánya keresztelőjéről Milla Jovovichhttp://www.life.hu/csalad/20150527-milla-jovovich-meghato-fotokat-posztolt-kislanya-keresztelojerol.htmlA színésznő második gyermekének május 22-én tartották a keresztelőjét. A ceremónia meghitt és bensőséges volt.Család--Megdöbbentő hasonlóság! Demi Moore és lánya ikerpárnak néznek kihttp://www.life.hu/csalad/20150526-demi-moore-szineszno-es-lanya-rumer-willis-ikerparnak-neznek-ki.htmlA színésznő 26 éves lánya, Rumer Willis posztolta azt a fotót, amelyen ikreknek, de legalábbis testvéreknek néznek ki.Család--Chris Hemsworth és kislánya nagyon édesek együtt! Íme a tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150523-chris-hemsworth-a-forgatasi-szuneteket-is-kislanyaval-tolti.htmlA lélegzetelállítóan szexi színész, aki többek között Thort alakítja, minden időt kihasznál, hogy gyerekeivel legyen - így legújabb filmjének forgatási szüneteit is kislányával töltötte.Család--Apukájával rocksztárkodott Liv Tylerhttp://www.life.hu/csalad/20150523-liv-tyler-a-gyuruk-ura-szinesznoje-rocksztar-apukajaval-enekelt.htmlA színésznő együtt énekelt apukájával, Steven Tylerrel – azért persze nem színpadon, csak otthon, szórakozásból. Egy videó mindenesetre készült róla.Család--Ennyire szereti kislányát Alec Baldwinhttp://www.life.hu/csalad/20150520-alec-baldwin-szinesz-csaladjaval-setalt-es-kislanyat-puszilgatta.htmlAlec Baldwinék tegnap családi sétán voltak. A színész, habár inkább gyereke nagypapájának látszik, nagyon édesen mutat kislánya mellett.Család--Gerard Piqué versenybe szállt a legcukibb apuka címért! Íme a megható fotó!http://www.life.hu/csalad/20150520-gerard-pique-elbuvolo-kepet-posztolt-gyonyoru-gyerekeirol.htmlA sármos spanyol focista elbűvölő képpel örvendeztette meg rajongóit, amin két gyönyörű gyerekével pózol.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.