Így fest Miranda Kerr hétköznapi anyukaként

Forrás: Instagram/ Miranda Kerr -
séta mosoly Miranda Kerr Orlando Bloom babakocsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik leghíresebb modellje, Miranda Kerr New Yorkban tologatta kisfiát, és épp olyan volt, akár egy igazi, hétköznapi anyuka.

Manapság Orlando Bloomról láttunk ilyen cuki képeket, amelyen Miranda Kerrel közös fiukkal, a négy éves Flynnel van. A modell, aki még egy hamburgerrel a kezében is szexi, New York utcáin tologatta fiát. Kár, hogy a kicsit nem látjuk a fotón, de azért Miranda Kerr mosolya némileg kárpótol minket.

Forrás: Instagram/ Miranda Kerr

Ki ez a férfi Miranda Kerr ágyában?

A világ egyik legjobban fizetett szupermodellje intim fotót posztolt Instagram-oldalára: egy férfival fekszik az ágyban.De vajon ki lehet ő?

A nő, akinek cápa harapta le a karját, megszülte első gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20150616-bethany-hamilton-a-szorfos-akinek-capa-harapta-le-a-karjat-megszulte-elso-gyereket.htmlBethany Hamilton, aki a szörfözés megszállottja, 13 évesen vesztette el a karját, amikor megtámadta egy 4 méteres tigriscápa. Néhány héttel később azonban újra a szörfdeszkán állt, ma pedig már boldog anyuka.Család--Tamara Ecclestone is a nyilvános szoptatás hívehttp://www.life.hu/csalad/20150615-tamara-ecclestone-is-a-nyilvanos-szoptatas-hive.htmlA Forma 1-es főnök, Bernie Ecclestone lánya nem az első híresség, aki közösségi oldalán népszerűsíti a nyilvános szoptatást.Család--Babáival alszik a Kardashian-lányhttp://www.life.hu/csalad/20150615-kourtney-kardashian-kislanyarol-peneloperol-posztolt-cuki-alvos-fotot.htmlA Kardashianok közül ezúttal Kourtney posztolt cuki fotót kisgyerekéről Instagram oldalára.Család--Padláson nőtt fel Oszter Alexandrahttp://www.life.hu/csalad/20150616-oszter-alexandra-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-bevallotta-a-padlason-alakitott-ki-neki-szobat-edesapja.htmlA színésznő gyerekszobája a padlástérben volt, amit édesapja álmodott meg.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huSarka Kata kiállt a jó ügyért: egy család tragédiájában akar segítenihttp://www.life.hu/csalad/20150616-sarka-kata-facebook-oldalan-allt-ki-nyiri-kovacs-patricia-ugye-mellett.htmlHajdú Péter felesége Facebook-oldalán hívta fel rajongói figyelmét egy édesanyára, aki immár negyedik éve nem tud hazajönni kisfiával Bora Boráról.Család--Hódi Pamela teljesen kiakadt!http://www.life.hu/csalad/20150615-hodi-pamela-teljesen-kiakadt-a-facebook-oldalan-natasa-zselyke-es-a-shake-je-miatt.htmlReagált az őt ért vádakra Berki Krisztián exe, és kifakadt a Facebook-oldalán.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.