Növényi Norbert unoka nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda hajnalban megszületett Növényi Norbert unokája. 

Az 59 éves olimpiai bajnok birkózó nagypapa lett. Lányának, Xéniának szerda hajnalban megszületett kislánya, Tirza.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Hihetetlen boldogság!" - lelkesedett a Blikknek Növényi Norbert - "Nono a nagyfiam éppen Angliában van, de ő is jön, amint tud, viszont a kisebbik fiam, Nándika azonnal akarja látni a babát. Bár csak öt éves, de ő nagybácsi lett, aminek nagyon örül, teljesen lázba jött attól, hogy nagy és bácsi is."

A birkozó olimpikon és MMA világbajnok unokája 3,47 grammal és 52 centiméterrel született.

A vér kötelez - A leghírhedtebb gyilkos családok a 20. században (+18)http://www.life.hu/csalad/20150714-gyilkos-csaladok-akik-egyutt-bunoztek-a-90es-evekben.htmlKorábbi cikkünkben már bemutattunk három igen híres gyilkos famíliát az 1800-as évek környékéről, a sort pedig most folytatjuk: jöjjenek a 20. század legkegyetlenebb családi bűnbandái.CsaládTragédia! Meghalt Nick Cave 15 éves fiahttp://www.life.hu/csalad/20150715-meghalt-nick-cave-15-eves-fia-arthur.htmlA világhírű zenész, Nick Cave 15 éves fia, Arthur egy balesetben vesztette életét. 18 métert zuhant egy szikláról.Család--Bálnaforma és szörnyű szagok: Amikor a szex rosszabb a halálnálhttp://www.life.hu/csalad/20150714-szex-a-terhesseg-alatt-vagyis-amikor-a-szex-rosszabb-a-halalnal.htmlBabavárás szex nélkül? Ugyan! című cikkünkben csorokba szedtük azokat a pozitúrákat, melyek a legkellemesebbek akkor, ha az ember lánya már óriásira nőtt. Hogy miért tettük mindezt? Nos, azért, mert, mint ismeretes, terhesen sincs okod a félelemre, mivel a várandósság alatti szexuális élet nem csupán biztonságos, de azt is megtapasztalhatod, hogy áldott állapotban a libidód magasabban szárnyal, mint valaha.CsaládThinkstockCuki fotót posztolt kisfiáról Olivia Wilde http://www.life.hu/csalad/20150715-olivia-wilde-kisfia-egyre-cukibb.htmlA hollywoodi világsztár ritkán mutatja meg a nyilvánsosságnak a gyermekét, most azonban kivételt tett, mikor kisfia a kutyaajtón próbált közlekedni.CsaládOrigoA mindig dögös Tápai Szabina megmutatta gyönyörű családját: Intim fotó! http://www.life.hu/csalad/20150714-tapai-szabina-kezilabdas-szivmelengeto-csalad-fotot-posztolt-ferjevel-kucsera-gabor-kajakossal.htmlKucsera Gábor felesége igazán meghitt családi képet osztott meg: összebújós fotón pózolt izmos férjével és cuki kisfiukkal. Látszik, milyen nagy köztük az összhang.Család--Napozhat a baba? Tanácsaink segítségével igen! http://www.life.hu/csalad/20150713-napozhat-e-a-baba-tippek.htmlA felnőttek bőre is nagyon érzékeny lehet a napfényre, hát még a babáké! A csecsemők bőre nem termel melanint, ami megvédi a bőrt a nap káros hatásaitól, így nagyon oda kell figyelni a megfelelő védelemre. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.