Áll a bál Pécsi Ildikó családjának háza táján

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
unoka válás vagyon Pécsi Ildikó család lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba és annak felesége, Pártos Csilla bő egy évvel ezelőtt bejelentették, hogy megromlott a kapcsolatuk, elválnak. Akkor még úgy tűnt, békés utat választanak…

Egy ideig rendezetten zajlott a felek között az egyezkedés, Csaba beleegyezett, hogy Csilla és a most 17 éves közös fiúk abban a lakásban maradnak, ahol korábban is éltek, legalább addig, amíg a fiú megszerzi a diplomáját. Ám a megállapodásból nem lett semmi: Pécsi Ildikó ugyanis úgy döntött, átveszi az irányítást.

Dr. Gerencsér András a Story-nak elmondta: „A művésznő azt ígérte, hogy bírósághoz fordul, és visszamenőleges hatállyal havi 300 ezer forint használati díjat kér a jogcím nélküli lakáshasználat után. Ez elfogadhatatlan, főleg annak fényében, hogy Szűcs Csaba az elmúlt tíz hónapban nem fizetett gyerektartást. Csak az utóbbi két hónapban utalt pénzt, kétszer húszezer forintot.”

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Egy válóper az érintett felekre, a férjre és a feleségre tartozik. Éppen ezért nem érti az ügyvéd sem, hogy a színésznő miért próbálja irányítani az eseményeket: „Ez a válóper Pártos Csilla és Szűcs Csaba között zajlik, amihez Pécsi Ildikónak semmi köze. Ehhez képest a színésznő már egy komplett roadshow-t csinált az ügyből, lépten-nyomon nyilatkozik a fia helyett és sajnos komoly döntéseket is hoz, amivel nem csak a fiát, de a saját unokáját is nehéz helyzetbe hozza. Sajnos a művésznő úgy akarja kisemmizni az egyébként elhagyott és megcsalt menyét, hogy közben a saját unokáját is megfosztja szinte minden kényelemtől.

Pártos Csilla idáig tűrte a dühös anyós támadásait, most azonban úgy döntött, fia érdekében felveszi a kesztyűt és harcolni fog azért, hogy a közös vagyont megfelelően osszák majd szét. Az már csak hab a tortán, hogy a közös vagyon nagy része is furcsamód eltűnt az utóbbi években… De ez már egy másik, a válástól független, ingatlanügyeket érintő kérdés lesz.

Várkonyi Andrea smink nélkül is csodaszép - közös fotót készítettek kislányávalhttp://www.life.hu/csalad/20150711-varkonyi-andrea-smink-nelkul-is-csodaszep-kozos-fotot-keszitettek-kislanyaval.htmlVárkonyi Andrea, Bochkor Gábor felesége megmutatta: "az aki szép, az reggel is szép".CsaládOrigoVajna Timi nem tudja, hogy Andy mit íratott vele aláhttp://www.life.hu/csalad/20150711-vajna-timi-nem-tudja-hogy-andy-mit-iratott-vele-ala.htmlVajnáéknak van házassági szerződésük, de a tartalmáról alig tud valamit a producer felesége.Család--Bréking! Jennifer Aniston végre férjhez ment! http://www.life.hu/csalad/20150711-breking-jennifer-aniston-vegre-ferjhez-ment-justin-theroux.htmlNem tudjuk elhinni, hogy ez a hír igaz. Pedig a Life&Style magazin címlapja szerint hivatalos az információ. Család--Így kokettál a kis György herceg II. Erzsébettel – Tündéri fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150708-igy-kokettal-a-kis-gyorgy-herceg-a-nagymamajaval-ii-erzsebettel-tunderi-foto.html2015. július 5-én, vasárnap került sor Katalin hercegnő második gyermekének, Saroltának (Charlotte) a keresztelőjére. Ezen a napon természetesen Saroltáé volt a főszerep, de azért a kis György herceg jelenléte sem hagyta hidegen a királyi család rajongóit. Család--Roberto konyhája: Jéghideg gazpacho búzacsírávalhttp://www.life.hu/csalad/20150706-roberto-konyhaja-gazpacho-buzacsiraval.htmlDögmeleg van! Ki kíván ilyenkor bármilyen ételt is? Ha minden lehetséges ’’fitnesszkaját’’ számba vettünk és a pörköltre se fáj a fogunk, na, akkor jöhet a jéghidegre hűtött gazpacho!Család--Akkor aludj, amikor az ikrek alszanak!http://www.life.hu/csalad/20150705-akkor-aludj-amikor-az-ikrek-alszanak-jon-a-baba-hadas-krisztaval.htmlAmikor meghirdettük a Jön a baba 2. évadát, február és április között szülő édesanyákat kerestünk, és persze egy ikres mamát mindenképp (többen is jelentkeztek). Úgy voltunk vele, hogy a május végi ikres Jármer Kata úgyis április végi lesz, mert a duplababák úgysem maradnak benn sokáig. Na jó, legfeljebb május eleje, mondtuk magunkban engedékenyen, de az még belefér. Aztán június 1-jén úgy kellett kiimádkozni a gyerekeket Kata hasából!CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.