A sorozatsztár bekeményített! Nem adja vissza gyermekeit az apjuknak

Forrás: AFP/Jemal Countess -
láthatás válás gyermek Kelly Rutherford Pletykafészek (sorozat) felügyelet Melrose Place
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A láthatás után nem vitte vissza apjuknak a gyermekeit a 46 éves Kelly Rutherford, a Melrose Place és a Pletykafészek egykori sztárja.

Öt éve harcol keményen azért a színésznő, hogy két gyermeke, a hétéves Hermés és az ötéves Helena ne volt férjénél Monacóban, hanem nála lakhasson. Kelly Rutherfordnak múlt csütörtökön kellett volna visszavinnie a gyerekeket, ám ez nem történt meg. A színésznő egy közleményt adott ki, melyben azzal magyarázza tettét, hogy 2013-ban a gyerekeit arra kényszerítették, hogy elhagyják az Egyesült Államokat, májusban azonban egy bíró neki ítélte őket.

Forrás: AFP/Jemal Countess

Azóta azonban per pert követett, aminek az lett a vége, hogy a kaliforniai és a New York-i bíróság is kijelentette: nem az ő hatáskörükbe tartozik a döntés."Ez azt jelenti, hogy egyetlen állam sem védi a gyermekeimet, így nincs is joguk azt követelni, hogy visszaküldjem a lányokat Monacóba" – olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.