Megszületett L.L. Junior kisfia

Forrás: Facebook/L. L. Junior -
Születés baba L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész a Facebookján kiáltotta világgá boldogságát. 

"Megszületett Lesi Dávid Laurent, 2720 gramm és 51 centiméterrel! A kisbabánk, egészséges és gyönyörű!" – írja L. L. Junior a közösségi oldalra.

Forrás: Facebook/LL Junior

A rapper kedvesének, Csillának még egy hónapja lett volna hátra a szülésig, ám ma délelőtt már elfolyt a magzatvize, így azonnal kórházba vitték.

Íme, a legviccesebb esküvői bakikhttp://www.life.hu/csalad/20150916-eskuvoi-bakik-vicces-osszeallitas.htmlMindenki csodálatos esküvőről álmodik. Csokor, fátyol, hatalmas násznép, fehér esküvői ruha, pisilő kiskutya... Ja nem, arról pont nem. Azonban mégis van, hogy egy-két baki becsúszik a nagy napon.Család--Berki Krisztián kislányával nyomott nyelves szelfithttp://www.life.hu/csalad/20150916-berki-krisztian-sportolo-musorvezeto-kislanyaval-natasa-zselykevel-nyelves-szelfit-keszitett.htmlKinyújtotta a világra a nyelvét a macsó és ezt nem egyedül tette. Ez a legőrültebb apa-lány fotó!Család--Hajdú Milla és Sarka Kata közös képénél nincs ma elbűvölőbbhttp://www.life.hu/csalad/20150916-nagyon-cuki-kozos-kepen-hajdu-milla-es-sarka-kata.htmlElbűvölő szelfit készített Sarka Kata, a család kis kedvencével Millával. Család--Szoptató katonanők fotója robbantotta fel a Facebookot http://www.life.hu/csalad/20150916-szoptato-katonanok-fotojatol-valtozott-meg-a-texasi-tamaszpont-elete.htmlTara Ruby fotográfus egy egészen különleges felvételt készített olyan amerikai hadseregben szolgáló anyukákról, akik éppen csecsemőiket szoptatják. Család--Enni muszáj! De mit tegyünk, ha a gyerek rossz evő?http://www.life.hu/csalad/20150914-tippek-es-praktikak-hogy-meghozzuk-a-gyerek-etvagyat.htmlTöbb oka lehet annak, ha gyermeked nem fogadja kitörő örömmel a finom falatokat, amelyeket elé tálalsz, ám apró praktikákkal és egy kis odafigyeléssel orvosolható a probléma.CsaládThinkstockPirner Alma apás szülést tervezhttp://www.life.hu/csalad/20150916-pirner-alma-rudtancvilagbajnok-kismama-apas-szules-tervez.htmlA kismama és párja, Attila október elejére várják első gyermeküket. A rúdtáncvilágbajnok bomba formában van és arról is mesélt, férje szeretne mellette lenni, amikor kisbabájuk a világra jön.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.