Dagi gyerekek voltak, sztár lett belőlük

kövér Khloe Kardashian Jerry O Connell túlsúly Schobert Norbert Radics Gigi Russel Brand sztár Jennifer Hudson gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyerekek néha gonoszak - tudják ezt jól azok a ma már világhírű sztárok is, akiket hajdanán kortársaik kicikiztek és kicsúfoltak túlsúlyuk miatt. Az egykori kiközösített, duci nebulók az évek alatt kinőtték vagy ledolgozták a pluszkilókat, ennek köszönhetően pedig mára milliók hevernek a lábuk előtt.

Russell Brand

Katy Perry exférje, a bizarr szexuális vágyairól is elhíresült komikus kamaszkorában nem volt éppen a lányok vágyálma. A The View című műsorban így vallott tinédzserkoráról: "Kövér srác voltam. Ugyanolyan orrom volt, mint most, meg úgy általában hasonlítok a régi önmagamra. De elég kemény volt suliba járni..."

Forrás: www.hdimagegallery.com, Northfoto

Khloe Kardashian

Khloe 8 éves kora óta súlyproblémákkal küzd, és ez az évek alatt sem igazán változott. Még ma is ő a legmagasabb és legszélesebb a Kardashian lányok közül, ez azonban már nem tántorítja el attól, hogy divatosabbnál divatosabb göncökbe bugyolálva lépdeljen a vörös szőnyegen.

Forrás: www.kisspeoria.com, AFP

Jerry O'Connell

1986-ban, 12 évesen Az Állj mellém! című dráma egyik igencsak dundi főszereplőjeként robbant be a köztudatba. Néhány év múlva a "dagi gyerek" képét levetkőzte, és a Sliders sci-fi hőseként világhírű karriert futott be.

Forrás: www.chuvachienes.com, AFP

Jennifer Hudson

Az aranytorkú énekesnő gyerekkorától kezdve a ducik táborát erősítette, egészen néhány évvel ezelőttig. Jennifer azután fogyott le, hogy 2008-ban meggyilkolták édesanyját, testvérét és hétéves unokaöccsét. Az énekesnő az addigi 46-os méretről 36-osra fogyott.

Forrás: www.dianliwenmi.com, AFP

Idehaza is akad néhány látványos átváltozás

Radics Gigi

A Megasztár 6 dögös győzteséről ma már senki nem gondolná, hogy 8 éves korában 70 kilót nyomott. Szülei azonban szerencsére hamar észbe kaptak, és szakember segítségével egészséges életmódra szoktatták a kis Gigit, személyi edző segítségével pedig heti háromszor két órát kezdett el fitneszteremben edzeni. Akkor fél év alatt 20 kilótól sikerült megszabadulnia.

Forrás: Facebook/Radics Gigi

Schobert Norbi

A fitneszguru nyíltan vállalja egykori kövérségét: Norbi 16 évesen is még 104 kilós volt. Ám amikor már lépni is alig bírt, elhatározta, hogy új életet kezd. Bár ma már túlsúlynak nála sincs nyoma, Norbi a mai napig azt vallja, hogy a lelke mélyén kövér maradt.

Forrás: Facebook/Schobert Norbert

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.