Ilyen az élet Angelina Jolie oldalán: Brad Pitt őszintén vallott házasságáról

Brad Pitt családi élet házasság feleség Angelina Jolie By the Sea V magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elismert színész, 6 gyerek büszke édesapja és övé a világ egyik leggyönyörűbb nője – Brad Pitt a V magazinnak adott interjújában avatta be az olvasókat, milyen az élet Angelina Jolie oldalán.

Megromlott kapcsolatukról szóló pletykák ide vagy oda, Brad Pitt a jelek szerint még mindig odáig van feleségéért, Angelina Jolie-ért. Az 51 éves színész a V magazin hasábjain beszélt szeretettel és elismeréssel a mostanában rendezőként bizonyító Angelináról és irigylésre méltó családi életükről.

Forrás: AFP/Kevin Winter
/1510/Brad_2015102815200Sebhelyes arccal gálázott Brad Pitt – Vajon mi történt?http://www.life.hu/drlife/20150427-brad-pitt-sebhellyel-az-arcan-jelent-meg-egy-jotekonysagi-galan.htmlA jóképű sztár arcának bal felét egy sérülés csúfította el, így jelent meg egy hétvégi jótékonysági eseményen.Dr. Life--Elképesztő luxusban nyaral a családjával Beyoncéhttp://www.life.hu/csalad/20150918-beyonce-enekesno-es-ferje-jay-z-luxusban-nyaral-monacoban.htmlMegromlott házasság és közelgő válás híre ide vagy oda, a sztárvilág koronázatlan királya és királynője a meseszép Monacóban élvezi jól megérdemelt pihenését. Nem is akármilyen körülmények között.Család--Igazi kisfiú lett Angelina Jolie és Brad Pitt lányából - Megdöbbentő fotó!http://www.life.hu/csalad/20151028-angelina-jolie-szineszno-es-brad-pitt-szinesz-lanya-shiloh-fiusan-rovidre-vagatta-hajat.htmlAlig lehet ráismerni a csinos arcú Shiloh Jolie-Pittre, akit édesanyjával és testvéreivel együtt kaptak lencsevégre a Los Angeles-i reptéren. CsaládNorthfotoVeszélyben a királyi család! Újabb merényletet terveztek a terroristákhttp://www.life.hu/news/20150910-a-terroristak-merenyletet-terveztek-a-brit-kiralyi-csalad-ellen.htmlA brit miniszterelnök, David Cameron a napokban jelentette be, hogy sikerült elkapniuk azt a három terroristát, akik az Iszlám Állam nevében készültek robbantani a Victory over Japan ünnepségen.News--„Teljesen elveszítettem önmagamat" – Így lett fitneszmodell a 3 gyerekes édesanyábólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151022-karin-jansma-igy-lett-3-gyerekes-edesanyabol-fitneszmodell.htmlKarin Jansma néhány hónappal ezelőtt még egy önbizalomhiánnyal küzdő 3 gyerekes édesanya volt. A 33 éves nő azonban nemrég elnyerte a Miss Model Australia címét, nemsokára pedig Las Vegasba készül a világversenyre. Ez Zsír!OrigoCsaládi idill: így tanítja húgát pizzát sütni Brookyln Beckhamhttp://www.life.hu/csalad/20150819-brooklyn-beckham-es-huga-harper-seven-beckham-pizzat-sutnek-egyutt.htmlIlyenek az igazán jó testvérek: Brooklyn megmutatta húgának, Harpernek, hogy készül az igazi pizza Beckham-módra.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.