Tatár Csilla: „Férjhez mentem!”

kisbaba boldogító igen Tatár Csilla szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves műsorvezető kimondta a boldogító igent gyermeke apjának, Balázsnak.

Tatár Csilla 9 év együttélés után vált el Gönczi Gábortól. Azóta gyökeresen megváltozott az élete, ugyanis szerelmes lett, ráadásul kisbabája is hamarosan megszületik.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Hihetetlen, hogy 32 évesen megadatott, hogy ilyen szerelem lépjen az életembe, hogy ezt átélhetem. (...) Attól, hogy volt egy kudarccal végződő házasságom még nem csalódtam a házasság intézményében. Előbb-utóbb ki is mondjuk a boldogító igent de arról mindenki csak utóbb fog értesülni. Csendes, meghitt szeánszra vágyom” – nyilatkozta korábban a Hot! magazinnak a műsorvezető, aki ezúttal azt is megerősítette, hogy túlvannak a nagy napon.

„Igen, a hír igaz, valóban férjhez mentem. Életünknek az intim pillanatait azonban tényleg csak a hozzánk közelállókkal szeretnénk megosztani. (...) Szerelmes vagyok a férjembe, bármelyik pillanatban megszülethet a kisfiunk, és olyan életet élhetek, amilyenről mindig is álmodtam. Hálás vagyok a sorsnak, hogy Balázst hozzám küldte” – mondta Tatár Csilla. A Hot! információi szerint a meghitt esküvőn a szűk család és két tanú volt jelen. A ceremóniát az immáron Kunos-Tatár Csilla néven élő televíziós szüleinek a házában tartották.

Tatár Csilla: Türelmetlenül várom, hogy a karjaimban tarthassam a kisfiamat

A műsorvezető terhessége nyolcadik hónapjának végén jár, így televíziós munkáit is befejezte – most már csak a baba érkezésére koncentrál. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.