Gyász! Újabb tragédia történt Szellő István családjában

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
halál híradós gyász Szellő István család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb haláleset történt a híradós családjában: elhunyt Szellő István gyermekeinek dédapja.

Szellő István ikreinek édesanyja, Naim Renáta két évvel ezelőtt hunyt el hosszan tartó betegsége után. A híradós családjában sajnos nemrég újabb haláleset történt: a gyerekek dédpapája hagyta itt az árnyékvilágot.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub
Szellő István új párjával, Gubik Ágnessel bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20150904-szello-istvan-uj-parjaval-gubik-agnessel-bulizott-az-rtl-klub-sajtotajekoztatojan.htmlMájusban robbant a bomba, hogy az évek óta egyedül élő Szellő István újból szerelmes. Új párja egy kolléganője, a szintén az RTL Klubnál dolgozó Gubik Ágnes színésznő, akivel együtt mulattak a csatorna 18. születésnapján.TV + Sztárok--Súlyos nőgyógyászati betegségéről vallott Lena Dunhamhttp://www.life.hu/drlife/20151118-lena-dunham-a-csajok-sorozat-sztarja-endometriozisarol-beszelt-oszinten.htmlFájdalmas görcsök, állandó vérzés és kimerültség – többek között ezeket jelölte meg az endometriózis tüneteként a Csajok sorozat sztárja.Dr. Life--Szellő István: "A Híradó félkatonai szervezetként működik"http://www.life.hu/sztarok/20150512-szello-istvan-nem-tartja-magat-clooneynak-mondta-az-egy-csepp-ver-alapitvany-sajtotajekoztatojan.htmlA Life.hu riportere az Egy Csepp Figyelem Alapítvány rendezvényén is részt vett. Szellő István híradózásról, az RTL Klub első időszakáról mesélt nekünk.TV + Sztárok--Gyász! Unokatestvérét vesztette el a merényletben a francia válogatott focistájahttp://www.life.hu/news/20151116-lassana-diarra-a-francia-valogatott-focistaja-unokatestveret-vesztette-el-a-parizsi-merenyletben.htmlGyászol Lassana Diarra, a francia válogatott focistája, aki a merénylet estéjén 80 percet játszott a Németország elleni meccsen. News--Gyász! Elhunyt az amerikai sorozatsztár, David Canaryhttp://www.life.hu/news/20151125-david-canary-szinesz-77-eves-koraban-elhunyt.html77 éves korában elhunyt David Canary, aki kultikus amerikai sorozatok sztárja volt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.