Édesapja nyomdokaiba lép a kis György herceg

Forrás: AFP/Chris Jackson -
Katalin hercegné Vilmos herceg tanulás lovaglás György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 2 éves, máris nyeregbe pattant György herceg, aki édesapját, Vilmos herceget követve lovagolni tanul.

Nem lehet elég korán kezdeni! Lovagolni tanul a 2 éves György herceg - írja a The Mail On Sunday. Igaz, a hírek szerint még csak pónilóra ült fel egy rövid időre, de úgy tudni, hihetetlenül élvezte, és nagyon ügyesen hajtotta végre a feladatokat.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Ennek ellenére nem hoz a Jézuska lovat a karácsonyfa alá: György herceg édesanyja, Katalin hercegné ugyanis allergiás a lószőrre, az állat közelsége miatt pedig csúnya kiütések jöhetnek ki a bőrén - ezt pedig ugyebár senki sem akarja. György herceghez hasonlóan Vilmos herceg is egészen korán kezdte a lovaglást: mindössze 4 éves volt, amikor szülei meglepték őt egy pónilóval, Smokey-val.

Vilmos mellett Harry herceg is rendszeresen lovagol, és bátyjával együtt lelkesen hódolnak a lovaspólónak is: legutóbb épp egy ilyen mérkőzés alkalmával esett hatalmasat Harry herceg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.