Liptai Claudia lánya napról napra szebb - Friss fotó!

torna TV2 hajlékonyság Liptai Claudia Gesztesi Panka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Panka évek óta remek eredményeket ér el ritmikus sportgimnasztikában, édesanyja pedig nagyon büszke rá és egy fotón mutatta meg, hogy lánya mennyire hajlékony. A kép láttán megállapítottuk, hogy Panka napról napra egyre szebb. 

Pankának egyáltalán nem jelent problémát, hogy lábat lazán a feje fölé kapja, a vicces fotót pedig Claudia meg is örökítette Facebook-oldalán. A műsorvezető a kép alá egy szeretetteljes üzenettel kedveskedett lányának: „Szívem csücske" – írta. Claudia és Gesztesi Károly közös kislánya a fotó alapján egyre gyorsabban növekszik, és napról napra egyre szebb.

Forrás: TMC
Peller Mariann megmutatta 4,5 hónapos kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160209-peller-mariann-musorvezeto-megmutatta-negy-es-felhonapos-kisfiat.htmlMariann immár kétgyerekes anyuka: nagyobbik fia Kornél már 3 éves, Szilveszter pedig 4,5 hónapos. Család--Nádai Anikó kisfia a szemeit az édesanyjától örököltehttp://www.life.hu/csalad/20160208-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarjanak-kisfia-patrik-nagyon-hasonlit-edesanyjara.htmlA kis Patrik le sem tagadhatná édesanyját, hiszen mintha Anikó nézne ránk vissza a fotón, amit kisfiáról posztolt. Család--A Szulejmán sztárja kisfia miatt békül feleségévelhttp://www.life.hu/csalad/20160204-a-szulejman-foszereploje-halit-ergenc-sztarja-kisfia-miatt-bekul-felesegevel.htmlA történelmi ihletésű sorozat főszereplője, a Szulejmánt alakító, Halit Ergenc, majdnem elvesztette felségét, ám az utolsó pillanatban észbe kapott. Család--Még szoptatja 3 éves fiát Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/csalad/20160128-som-balogh-edina-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-meg-anyatejjel-taplalja-harom-eves-kisfiat.htmlA Barátok közt sztárjának kisfia, Noel hamarosan óvodás lesz, de még mindig anyatejjel táplálja édesanyja. Család--Könnyes szemmel beszélt édesanyjával Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20160126-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-konnyes-szemmel-beszelt-fajdalmarol-az-edesanyjanak.htmlAz Édes Élet sztárja szeretné visszakapni édesanyját, mert úgy érzi, ez az utolsó lehetőség arra, hogy ismét egy család lehessenek. CsaládOrigoA világ legsikeresebb asszonyai: Heal Edinahttp://www.life.hu/csalad/20160208-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-heal-edina-google-vezer.htmlA Google hazai irodája immár hatodik éve egy női igazgató keze alatt működik. Mielőtt a keresőóriás magyarországi részlegének vezetője lett volna, több reklámügynökségnél tevékenykedett, élt Franciaországban és Angliában, és az egykori Sláger Rádió vezérigazgatói székében is ült. A legsikeresebb asszonyok sorozatunk következő részében Heal Edina pályáját mutatjuk be. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.