Először mutatta meg nemrég született kisfiát Tyra Banks szupermodell

Forrás: Instagram/Tyra Banks -
Tyra Banks kisfiú kisbaba szupermodell család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű anya-fia fotót osztott meg 18 napos gyermekéről a 42 éves szupermodell.
Forrás: Instagram/Tyra Banks

A 42 éves szupermodell kisfia januárban született meg fotós barátjától, Erik Aslától. A fiúcskát, aki a York nevet kapta, béranya hordta ki.

5 millió forintért bárkinek szülnek - Nagyító alatt a béranyaság

Külföldön - a sztárvilágban különösképp - divat a béranyaság, hazánkban azonban a családalapításnak ez a módja sokkal inkább utolsó mentsvárnak számít, ráadásul a külföldi gyakorlattal ellentétben bonyolult szabályozás vonatkozik rá. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Mark Zuckerberg elárulta kislánya új nevéthttp://www.life.hu/csalad/20160208-mark-zuckerberg-a-facebook-alapitoja-kislanya-max-uj-nevet-kapott.htmlA Facebook atyja egy közösségi oldalára feltöltött videóban kívánt mandarin nyelven boldog kínai új évet, és árulta el kislánya, Max kínai nevét. Család--Kovács Patrícia a szoptatásról: "Ha este össze akar velem bújni, akkor összebújunk"http://www.life.hu/csalad/20160211-kovacs-patricia-szineszno-a-szoptatasrol-beszelt.htmlA magyar színésznő D. Tóth Kriszta műsorában beszélt nyíltan 2 éves kislányáról és a szoptatásról. Család--Magánnyomozóval figyelteti 15 éves fiát Madonnahttp://www.life.hu/csalad/20160209-madonna-enekesno-magannyomozoval-figyelteti-15-eves-fiat-roccot.htmlA világhírű énekesnő nagyon aggódik legidősebb fiáért, Roccóért, aki jelenleg Madonna egykori férjével, Guy Ritchie-vel él Londonban. Család--Kelly Rowland furcsa indoka arra, miért nem mond a fiának nemethttp://www.life.hu/csalad/20160206-kelly-rowland-enekesno-nem-mond-nemet-a-fianak-elarulta-miert.htmlAz énekesnő egyelőre keresi a legmegfelelőbb útját annak, hogyan kommunikáljon 14 hónapos fiával, Titan Jewellel. Család--Kiderült, ki után kapta a nevét Ryan Reynolds és Blake Lively közös lányahttp://www.life.hu/csalad/20160205-ryan-reynolds-es-blake-lively-kislanya-james-a-szinesz-edesapja-utan-kapta-a-nevet.htmlNemrég maga a sztárapuka árulta el, miért kapta kislánya a meglehetősen fiús hangzású James keresztnevet. Család--Terrorban tartotta volt feleségét és gyerekeit Charlie Sheenhttp://www.life.hu/csalad/20160122-charlie-sheen-szinesz-exfelesege-denise-richards-szerint-terrorban-tartotta-ot-es-a-gyerekeket.htmlDenise Richards szerint nem csupán gyerekeinek megélhetésére tett magasról az 50 éves színész, hanem még folyamatos lelki terrorban tartotta őket. Charlie Sheen szerint azonban exe csak még több pénzt akar kisajtolni belőle. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.