Vastag Tomi apa lesz!

Forrás: facebook/Sztárban sztár -
szülő apa Vastag Tamás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves énekes hamarosan babázással fogja tölteni a legtöbb idejét, ugyanis kedvese gyermeket vár.

Vastag Tomi és párja élete hamarosan nagy fordulatot vesz. Nyár elejétől már nemcsak ketten, hanem hárman lesznek. Tomi kedvese első közös gyermeküket hordja a szíve alatt - írja a Blikk.

Forrás: facebook/Sztárban sztár

Állítólag tavaly év végén tudták meg a nagyszerű hírt, és a családjuk minden egyes tagja izgatottan várja a pici születését. Feltehetően már azt is tudják, hogy milyen nemű lesz a baba, de Tomi nem akart elárulni részleteket.

“Igaz a hír, örömmel fogadom a jókívánságokat, de ennél többet a kedvesemre és a családomra való tekintettel nem szeretnék mondani” - árulta el a lapnak a fiatal énekes, aki hamarosan apuka lesz.

A második kislánya is megszületett Minárovits Péter színésznekhttp://www.life.hu/csalad/20160212-minarovits-peter-szinesz-es-szinkronszinesz-masodik-kislanya-is-megszuletett.htmlA büszke apuka boldogan mesélte el, hogy kislánya az Éda Szófia nevet kapta, és 3150 grammal, valamint 57 centisen látta meg a napvilágot. Család--Újdonsült apuka vagy? Vegyél példát Mark Zuckerbergről!http://www.life.hu/csalad/20160215-mark-zuckerberg-apaszabadsag-ki-maradjon-otthon-a-gyerekkel.html2004-ben megalapította a Facebookot, az egyre sikeresebb startup kedvéért otthagyta a Harvardot, és 11 év alatt az Egyesült Államok 10 leggazdagabb embere közé küzdötte fel magát. Üzleti sikereit az egész világ ismeri, azt azonban kevesen gondolnák róla, hogy magánéletében Mark Zuckerberg egy odaadó édesapa, aki remekül egyensúlyozik a családi élete és a karrierje között. CsaládOrigoRoberto konyhája: Karamelles almás pitehttp://www.life.hu/csalad/20160215-rostas-robert-a-life-hu-defje-karamellas-almaspitet-keszit.htmlPár hete láttam egy műsort, amiben pitét készítettek, és az volt a cél, hogy a tésztát minél egyszerűbben lehessen készíteni. Kedvet kaptam azonnal a pitekészítéshez, a zöldségesem pedig örömmel segített kiválasztani a legszebb almákat, mert szeretett volna részesülni az eredményből. A jó segítőt mindig meg kell jutalmazni! Család--Nur Fettahoglu, a Szulejmán sztárja édesanya lett!http://www.life.hu/csalad/20160215-nur-fettahoglu-a-szulejman-mahidevran-szultanaja-edesanya-lett-megszuletett-kislanya.htmlA sorozat színésznője - aki a szerepe szerint Hürrem szultána egyik nagy riválisa - természetes úton hozta villágra gyermekét. Család--Hétéves lett Sarka Kata kislánya - Boldog születésnapot, Noncsi!http://www.life.hu/csalad/20160215-sarka-kata-kislanya-noncsi-het-eves-lett-meghato-poszt-a-musorvezetotol-kislanyanak.htmlSarka Kata és Hajdú Péter tündéri kislánya hét évvel ezelőtt, február 15-én látta meg a napvilágot. Család--Nádai Anikó kisfiával Valentin-napozott - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20160215-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-kisfiaval-valentin-napozott.htmlAz RTL Klub sztárját párja romantikus vacsorával lepte meg és természetesen a cuki kis Patrik is szüleivel tartott Valentin-napon. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.