Geszti Péter az apaságról vallott: “Gyorsan olvadó apucika vagyok”

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
család apa Geszti Péter gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péter nem érzi magát annyi idősnek, amennyi valójában. Csak akkor tűnik fel neki, hogy rajta is nyomot hagytak az évek, amikor gilisztaként kúszik lányaival a játszóházban.

A reklámszakember és zenész már túl van az ötvenen, de inkább érzi magát a harmincas évei elején, bár sokszor előfordul, hogy nem feltétlenül bírja tartani lányaival az iramot - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A rapper elárulta a lapnak, hogy valóban nem voltak fiatalok, amikor gyermeket vállaltak, de a lányai nem is jöhettek volna jobbkor.

“A világ, de különösen Magyarország, azt az időszakot élte, amikor sokkal jobb volt a családra koncentrálni, mint bármi másra” - mondta Geszti Péter, aki azt is hozzátette, hogy leginkább az ízületein szokta érezni, hogy nem fiatal apuka, de a legfontosabb mégis az, hogy minőségi időt töltsön a gyermekeivel.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Folyamatosan visszatérő kérdés az életemben, hogy eleget vagyok-e a lányaimmal. A válasz valószínűleg az, hogy nem. Ami a halmazállapotomat illeti, gyorsan olvadó apucika vagyok. Persze könnyű dolgom van, mert a napi teendőket, kötelező gyakorlatokat rendszerint nem én végzem el, és nem én fáradok el ezektől. Így rendkívül könnyű jó fej apának lenni” - vallotta be a zenész. Geszti Péter azt is elmondta, hogy éppen ezért annyira hálás minden nőnek és lánynak a háztartásukban, hiszen elviselték, hogy a koncert és Létvágy című albuma miatt alig láthatták otthon őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.