Bréking! Apa lesz a Maroon 5 szexi énekese, Adam Levine

Forrás: AFP -
Behati Prinsloo terhesség Adam Levine együttes babavárás zenekar Maroon 5 várandósság énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész felesége, Behati Prinsloo a hírek szerint a harmadik-negyedik hónapban jár.

Első gyermekét várja Adam Levine és Behati Prinsloo - adta hírül a US Weekly. A lap forrásai szerint a Victoria's Secret modell a harmadik-negyedik hónapban jár, a Maroon 5 frontembere pedig azóta a fellegekben van a boldogságtól.

Forrás: AFP
Úton a harmadik baba! Alec Baldwin ismét apai örömök elé nézhttp://www.life.hu/csalad/20160310-alec-baldwin-szinesz-felesege-hilaria-baldwin-harmadik-gyermeket-varja.htmlA hollywoodi színész felesége, Hilaria közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt: 9 hónappal második gyermeke születése után ismét babát vár. Család--Rossz anya lenne II. Erzsébet? Barátnője elárulta az igazságot a királynőrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160311-ii-erzsebet-brit-kiralyno-rossz-es-rideg-edesanya-volt-karoly-szerint.htmlHideg és távolságtartó - Károly herceg korábban így jellemezte az anyakirálynőt. Erzsébet unokatestvére és régi barátja, Margaret Rhodes szerint azonban ez egyáltalán nem így van. Család--Megjelent az első hivatalos fénykép Svédország kis hercegérőlhttp://www.life.hu/csalad/20160308-viktoria-sved-hercegno-kisfia-oszkar-herceg-elso-hivatalos-fenykepe.htmlElkészült Viktória svéd koronahercegnő és férje, Dániel herceg újszülött kisfia, a kis Oszkár herceg első hivatalos fotója. CsaládOrigoElőször ment síelni a gyerekekkel Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/csalad/20160307-katalin-hercegne-vilmos-herceg-es-a-gyerekeik-sielni-mentek-a-francia-alpokba.htmlCambridge hercege és hercegnéje a hírek szerint egy hosszú hétvégét tölt két gyermekükkel valahol a francia Alpokban. Család--Nicole Kidman: "Bár ne így lenne, de végeztem a babákkal"http://www.life.hu/csalad/20160303-nicole-kidman-szineszno-nem-tervez-tobb-gyereket.htmlBár megfordult a fejében egy ötödik gyermek vállalása, a 48 éves színésznő mégsem tervez már több csemetét férjével, Keith Urbannel. Család--Megszületett Viktória hercegnő második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160303-viktoria-sved-koronahercegno-masodik-gyermeke-megszuletett-es-kisfiu-lett.htmlKis hercegnek örülhetnek a svédek: kedd este megszületett Viktória koronahercegnő és férje, Dániel herceg második gyermeke, aki kisfiú lett. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.