Trónok harcás bababulit tartott a Backstreet Boys sztárja, Nick Carter

kisbaba Nick Carter Backstreet Boys Trónok harca kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekes két évvel ezelőtt vette feleségül szerelmét, Lauren Kittet. A pár az első babáját várja, amit egy különleges eseményen ünnepeltek meg. 

Nick Carter hosszú ideig igazi agglegényéletet élt, és esze ágában sem volt megnősülni. Ekkor jött jelenlegi szerelme, akinek sikerült teljesen levennie a lábáról a vadóc zenészt. A házaspár már alig várja első gyermekük születését, ennek örömére pedig egy különleges témájú, Trónok harcás babaváró bulit tartottak - írja az Etonline.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Alin

Persze több barát és családtag is hivatalos volt a rendezvényre, melyen Nick és kedvese egy hatalmas, szőrmével bevont "trónon" fotózkodtak. Ez aztán a parti!

Roberto konyhája: Gesztenyekrémes piskótaroládhttp://www.life.hu/csalad/20160408-rostas-robert-a-life-hu-sefje-gesztenyekremes-piskota-roladot-keszit.htmlGyerekkoromban imádtam a gesztenyepürét. Szerettem tejszínhabbal, eperrel a kertből, vagy csak úgy magában szinte még fagyosan. Nosztalgiából most piskótába töltöttem és csokoládéval borítottam, hogy örüljön a család. Család--Szívszorító videó! Egy házaspár utolsó napjai a kisbabájukkalhttp://www.life.hu/csalad/20160410-egy-hazaspar-utolso-napjai-a-kisbabajukkal.htmlJames Day valószínűleg élete legszomorúbb fotósorozatát készíthette el pár héttel ezelőtt. Egy haldokló csöppség utolsó napjait kellett megörökítenie a szülők kérésére.CsaládOrigoEttől elolvadsz! Berki Natasa Zselyke rúzzsal rajzolt szívecskét apukája arcárahttp://www.life.hu/csalad/20160408-berki-nati-ruzzsal-rajzolt-szivecsket-edesapja-berki-krisztian-arcara.htmlBerki Krisztián kislánya a legcsajosabb eszközt használva rajzolt édesapjára, és cukin jelezte mennyire szereti őt. Család--Gombos Edinát hatalmas öröm értehttp://www.life.hu/csalad/20160408-gombos-edinat-a-tv2-egykori-musorvezetojet-hatalmas-orom-erte.htmlA TV2 egykori műsorvezetője hosszú idő után láthatta újra szeretett édesanyját. CsaládOrigoCsobot Adél: "Most váltam igazán teljes személyiséggé"http://www.life.hu/csalad/20160408-csobot-adel-elvezi-az-anyasag-minden-percet-a-kismama-teljesen-megvaltozott.htmlA gyönyörű kismama élete legszebb tavaszának nevezte az ideit, hiszen éppen első gyermekével várandós. Elmondása szerint az utóbbi hónapokban teljesen megváltozott. Család--Drew Barrymore a kislányával jógázik: Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20160407-kislanyaval-jogazik-drew-barrymore.htmlFantasztikus összhangba került Drew Barrymore és lánya, akiknek jógaóráját egy csodálatos fotón örökítették meg. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.