Újra iszik, nyugtatózik! Nem kíváncsi kislányára, Damu Edina

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu - Origo -
csecsemő alkohol Damu Edina újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Amióta kikerült a kórházból nem kíváncsi a kislányára, Majára, ráadásul újra iszik Damu Edina. A babára most a testvére vigyáz, a színész Damu Roland pedig naponta látogatja. 

"Tehetetlenek vagyunk, ahogy az orvosok és a ha­tóságok is.Hittünk mindannyian Edinek, de sajnos, ahogy a kórházból hazatért, másnapra bekattant, és elment. Egy hete nem is látta a kislányát" – mondta el Edina édesanyja, Ica néni. "Azt hajtogatta, hogy testvérével, aki vállalta a pici gyámságát, nehogy intézetbe kerüljön a baba, el akarjuk venni tőle a gyerekét. Hazament Érdre, és sajnos megint iszik, ráadásul szerintem nyugtatókat is szed. Eddig mindenért Rolandot okolta, de most nem hivatkozhat már erre. Két dologra gondolok: sajnos be kell látnom, hogy Edinám menthetetlen alkoholista, vagy jobb esetben szülés utáni depressziója van. Engem is otthagyott, van, hogy a telefont sem veszi fel napokig, míg a környékbeliek az italdiszkont környékén látták" - tette hozzá az idős asszony.

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu - Origo

Azt beszélik: Péter Szabó Szilvi babát várhttp://www.life.hu/csalad/20160511-azt-beszelik-peter-szabo-szilvi-babat-var.htmlLapinformációk szerint gyereket vár a harminchárom éves Péter Szabó Szilvia. Az énekesnő nem erősítette meg a hírt. A jólértesültek szerint azért, mert még várandóssága első időszakában jár. Család--Babát vár Nóci - Már a hetedik hónapban van az egykori műsorvezetőhttp://www.life.hu/csalad/20160510-babat-var-noci-czifra-noemi.htmlAhogy már megírtuk, a bíróság elítélte Nócit, ám enyhébb büntetést kapott. A szándékosságot gondatlanságra változtatták, és 1 év 6 hónapnyi próbára bocsátották. Az egykori tévés élete azonban boldog fordulatot vett: kisbabát vár. CsaládRTLKLUBAnyatejet kaphat Damuék babája - Edina szoptathatja a kis Majáthttp://www.life.hu/csalad/20160416-anyatejet-kaphat-damu-roland-es-edina-babaja.htmlOrvosi bizottság döntött arról, hogy anyatejet kaphat damuék kislánya. A kis Maját édesanyja szoptathatja.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.