Csobot Adél baba Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal édesanya, Csobot Adél és Istenes Bence elmondhatatlanul boldogok a nemrég született kis Natannal. De vajon kire hasonlít a baba? 

"Nehéz megmondani, mindenki mást mond, különben is, most még szinte félóránként alakul a babánk arca. Szerintem a nagymamák fogják először megválaszolni, hogy Natan kire is hasonlít. Anyukám és Bence édesapja is sokat fog nekünk segíteni az első hetekben" - árulta el a Storynak Adél.

Forrás: Facebook/istenesbence

Így viseli a terhességét Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20160514-igy-viseli-a-terhesseget-liptai-claudia.htmlLiptai Claudia csak úgy sugárzik a boldogságtól. A gyönyörű műsorvezetőnek szemmel láthatóan picikét már dudorodik a pocakja, hiszen második gyermekét várja. Clau a Nagy Duett színpadán hétről hétre sziporkázik, látszik rajta, élete egyik legboldogabb időszakát éli. CsaládOrigoGregor Berni bikinialakját egy húszéves is megirigyelhetihttp://www.life.hu/csalad/20160514-meg-mindig-gyonyoru-bikinialakja-van-gregor-berninek.htmlGregor Berni és férje, Szarvas Attila szerettek volna közös babát, ám mivel két év után sem kopogtatott a gólya, lemondtak róla. Bernadett szerint ebben a korban már felelőtlenség lenne harmadik gyereket vállalnia.Család--Újra iszik, nyugtatózik! Nem kíváncsi kislányára, Damu Edinahttp://www.life.hu/csalad/20160511-nem-kivancsi-kislanyara-damu-edina.html Amióta kikerült a kórházból nem kíváncsi a kislányára, Majára, ráadásul újra iszik Damu Edina. A babára most a testvére vigyáz, a színész Damu Roland pedig naponta látogatja. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.