Börtön járhat egy Facebook posztért? Igen!

Forrás: Dreamstime -
Facebook POSZT büntetés börtön gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Börtönt és 14 millió forintnyi büntetést is kaphatnak azok a szülők, akik a közösségi oldalukra posztolják csemetéik fotóit - a gyerekek engedélye nélkül.

A szigorú szabályozás Franciaországban lépett életbe. A Tényeknek nyilatkozott egy ügyvéd, aki szerint elméletben Magyarországon is több millió forintra perelheti majd a szüleit az a fiatal, aki szerint megsértették az emberi méltóságát a posztolt fotókkal.

Kiscerkás, nagypopós, kakilós, szopizós - Támadnak a Facebook-anyukák

Az internet és vele együtt a különböző közösségi oldalak elterjedése megváltoztatta az emberek kommunikációját, megkönnyítette a napi feladatok elvégzését, időt és energiát spórol mindannyiunknak. Kattints ide a részletekért!

Transzneműnek nézték és durván megszólták a fiatal lányt http://www.life.hu/news/20160518-transznemunek-neztek-undorito-szavakkal-illetek-egy-fiatal-lanyt-vasarlas-kozben.htmlAimee Toms a szokásos szombati bevásárlást végezte, amikor odalépett hozzá egy vadidegen és sértegetni kezdte őt a külseje miatt. A nő azt hitte, hogy egy transzneművel találkozott. NewsOrigoCourtney Stodden terhes, de nem örül a dolognak http://www.life.hu/csalad/20160518-courtney-stodden-gyermeket-var-a-plasztikkiralyno-nem-varta-a-gyermeket.htmlA 21 éves plasztikkirálynő és férje, Doug Hutchison egyelőre nem tervezte, hogy bővítik a családjukat. A nyilatkozata óta elég sok kritikát kapott a plasztikai műtéteket nem megvető híresség. Család--Végre tényleg élvezhetjük a májusi meleget!http://www.life.hu/news/20160518-egyre-melegebb-lesz-az-ido-hetvegere-szikrazo-napsutest-igernek.htmlMa még számíthatunk záporra, csapadékra, de csodák csodájára éppen hétvégére érkezik meg a szikrázó napsütés. NewsOrigoSírva zárta be az 50 éves cukrászdát Illés bácsihttp://www.life.hu/news/20160517-sirva-zarta-be-az-50-eves-cukraszdat-illes-bacsi.htmlMinden pont ugyanúgy néz ki a gödöllői cukrászüzemben, mint a nyitáskor. Barna Illés ugyanis nem cserélt le semmit azóta, hogy először kinyitotta a finomságokat áruló üzletét. Most be kellett zárnia, amiről sírva mesélt a kamerák előtt. NewsOrigoMakik és makákó, muflon és nílusi ludak születtek a Kecskeméti Vadaskertbenhttp://www.life.hu/news/20160515-makik-es-makako-muflon-es-nilusi-ludak-szulettek-a-kecskemeti-vadaskertben.htmlMakik és makákó, muflonok és nílusi ludak születtek a Kecskeméti Vadaskertben az elmúlt hetekben. Valamennyi kis állatot a látogatók is megnézhetik pünkösdvasárnap és -hétfőn is - mondta Tokovics Tamás ügyvezető az MTI-nek. News--Nyílt levél egy édesanyának, aki megcsalta a férjéthttp://www.life.hu/csalad/20160517-nyilt-level-anyamnak-aki-megcsalta-apamat-es-aki-maig-nem-tudja-hogy-en-tudtam-rola.htmlTizenöt együtt töltött év, három gyerek kontra új szerelem – Nyílt levelek sorozatunkban többször is kaptunk már olyan írást, ahol a levélíró a házassága és új szerelme közti vívódásáról vallott. Most azonban egy másik aspektusból, a gyerekek szemszögéből járjuk körbe a témát. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.